Şimdi Ara

Arkadaşlar HDI SiGortayı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumdan bazı arkadaşlarımızın da bildiği gibi ilk aracımı aldım (2003 MODEL 1.2 16V HB Clio).Bütün bakımlardan sonra tek eksik kasko kaldı onun içinde yoğun araştırmalar sonucunda aynı kriterlerde en uygun siğorta firması HDI SİGORTA yalnız ben bunu firmayı daha yeni duydum.Axa oyak la aralarında 150 ytl fark var.HDI Sıgorta 880 ytl ye kasko yapıo (Her iki siğorta firmasında da şartlar aynı).

Benim korkum bu firmayı ilk defa duydum sanırım İsviçre firmasıymış.Bu firma hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Güvenilir diyosanız akşam iş çıkışı kaskoyuda halledicem.

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBoy__ -- 8 Mayıs 2007; 15:11:10 >

hasar ödeme hızı ve geri hizmeti nasıl dersen 6 / 10...
    fiyat önemliyse aklınızda olması gereken firmalardan biri... ben bir son kullanıcı olcam bu gibi konularda fiyattan çok güvene önem verirdim... işin sonunda madur olmakta var...

Orjinalden alıntı: Chino

ihlas sigortanın yeni adi... alman sigorta şirketi HDI satın aldı ama hala çalışanlar aynı...

hasar ödeme hızı ve geri hizmeti nasıl dersen 6 / 10...
    fiyat önemliyse aklınızda olması gereken firmalardan biri... ben bir son kullanıcı olcam bu gibi konularda fiyattan çok güvene önem verirdim... işin sonunda madur olmakta var...

hmmm ilgin için teşekkürler
    Benimde bu firma hakkında fazla bi bilğim olmadığı için forumdaşlardan yardım isteyorum.Fiyat tabi ki önemli.Sonuçta 150 ytl, bi taksit eksik demek.
    Adamlarla da konuştum çok sıcak insanlar.Ama ona da kanmamak lazım tabi.
    2 gün sonra kapattık iflas ettik gibi bi durum olabilir mi acaba :S

150 ytl eksik ödeyip allah muhafaza hasar anında hasarını alamamakta var...

Yok yaw o kadar da diil
    imzalanan sözleşme belli koşullarda belli.Bi yerde de isim yaptı die bi firmaya 150 yel vermek enayilikten başka bişi diil.Para hiç de öLe kolay kazanılmıo.Sektöre yeni giren bi firmanın bu indirimi yapması gayet mantıklı.
    Ben forumda bu firmaya kasko yaptıranların görüşlerini almak isterim.Hatta kaza durumları karşısında firmanın tavrı hakkında bilgi verilirse daha makbule geçer.

Bu arada şöyle bi durum daha var.Eger yaş büyükse (sanırım 30 felansa) kasko da indirim oluyo.Bu nasıl bi saçmalık anlamadım.30 yaşında olan adam benden daha mı usta bunu neye dayanarak söylüyorlar.Mesela ben enişteye aynı hafta araç aldım o acemiden öte hiç bilmiyo kasko yaptırmaya gittiğimizde o benden daha çok indirim alıyo.Saçmalıkta son nokta bence...

• 30 yaşın üstündeki kişilerin kaza yapma frekansı 30 yaşıon altındakilere gömre daha düşüktür.. bu bir istatistiktik... belgelere dayanan bir veridir.. buna bağlı olarakta.. 30 yaş ve 3 veya 5 sene ehliyeti olanlara %5 10 indirim yapılır.

30 yaşın üstündeki kişilerin kaza yapma frekansı 30 yaşıon altındakilere gömre daha düşüktür.. bu bir istatistiktik... belgelere dayanan bir veridir.. buna bağlı olarakta.. 30 yaş ve 3 veya 5 sene ehliyeti olanlara %5 10 indirim yapılır.

Yazmam gerekeni yukarda yazdım

YORUMSUZ...

Orjinalden alıntı: BadBoy__

Merhaba Arkadaşlar
    Forumdan bazı arkadaşlarımızın da bildiği gibi ilk aracımı aldım (2003 MODEL 1.2 16V HB Clio).Bütün bakımlardan sonra tek eksik kasko kaldı onun içinde yoğun araştırmalar sonucunda aynı kriterlerde en uygun siğorta firması HDI SİGORTA yalnız ben bunu firmayı daha yeni duydum.Axa oyak la aralarında 150 ytl fark var.HDI Sıgorta 880 ytl ye kasko yapıo (Her iki siğorta firmasında da şartlar aynı).

Benim korkum bu firmayı ilk defa duydum sanırım İsviçre firmasıymış.Bu firma hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Güvenilir diyosanız akşam iş çıkışı kaskoyuda halledicem.

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

bizimkiler tanıdık olmasıve fşyat avantajı nedeniyle HDI ye yaptırdılar bu sene kaskoyu. 2 tekerimi kestiler. normalde yüzde 50 ödenir ama bize itimat ettikleri için mağdur etmemek için yüzde yüz ödediler. hatta çekici çağırmayıp onları 100 ytl masraftanda kurtardığımızdan memnun oldular. kötü niyet yoktu elbette. karşılıklı iyi niyet olduktan sonra..

merak etme 2 günlük firma değil. bende yeni duydum adını. ama dayım 2 senedir sanırım onlara yaptırıyormuş. yoksa chinoya başvurcaktım. bizimkiler yaptırmış benden habersiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: BadBoy__
    ...Bu arada şöyle bi durum daha var.Eger yaş büyükse (sanırım 30 felansa) kasko da indirim oluyo.Bu nasıl bi saçmalık anlamadım.30 yaşında olan adam benden daha mı usta bunu neye dayanarak söylüyorlar.Mesela ben enişteye aynı hafta araç aldım o acemiden öte hiç bilmiyo kasko yaptırmaya gittiğimizde o benden daha çok indirim alıyo.Saçmalıkta son nokta bence...

sigortacıklıkta primler istatistiklere dayanır. bunlar hiç te saçma değil. ciddi veriler sonucunda çıkarılan sonuçlar. gençler daha hızlı ve dikkatsiz sürme eğiliminde.

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bizimkiler tanıdık olmasıve fşyat avantajı nedeniyle HDI ye yaptırdılar bu sene kaskoyu. 2 tekerimi kestiler. normalde yüzde 50 ödenir ama bize itimat ettikleri için mağdur etmemek için yüzde yüz ödediler. hatta çekici çağırmayıp onları 100 ytl masraftanda kurtardığımızdan memnun oldular. kötü niyet yoktu elbette. karşılıklı iyi niyet olduktan sonra..

merak etme 2 günlük firma değil. bende yeni duydum adını. ama dayım 2 senedir sanırım onlara yaptırıyormuş. yoksa chinoya başvurcaktım. bizimkiler yaptırmış benden habersiz.

Yorumun için teşekkürler HDI dan kasko yaptıranların yorumu benim için çok önemli.Bu iyi yorumlar HDI ın artıları olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

sigortacıklıkta primler istatistiklere dayanır. bunlar hiç te saçma değil. ciddi veriler sonucunda çıkarılan sonuçlar. gençler daha hızlı ve dikkatsiz sürme eğiliminde.

bence böyle bir genelleme yapmak yanlış nasıl bundan emin olunabilir ki... 30 yaş altı olup iyi şöför olanların suçu ne, onlara haksızlık yapılmıyor mu?Bence ilk kasko denemeli olmalı,kaza yapmazsa sorun yok, kaza yapılırsa indirilen miktar kasko bedeline eklenebilir.Bu daha mantıklı olabilir.En baştan sen 30 yaşından küçüksün sana indirim yok demek yanlış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBoy__ -- 8 Mayıs 2007; 18:19:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.