kodakc5333= 5mp 3xoptik 249 ytl samsung dıgımax s500 =5mp 3optik 269ytl sony sybershot s500 =6 mp 3 x optik lens carlzess değil =299ytl nikon coolpix L2=6 mp 3optik 349 ytl hpp hotosmart m425 =5mp 3 optik 209 ytl en uygunu casıo exilim z60= 6mp 3 optik bu 400 doğu bank bonusu var belki 350ytl iner son olarakda fujifılm fine pix a600 = 6 mp 3 optik 330 ytl bunların hangisi en iyi fotoyu vede en iyi makroyu ve videoyu çeker arkadaşlar aklım karıştı yaw ben öncede bir 4 mp bir makina aldım 3yıl önce sensörü cmostu fotosu berbattı sonra kodak 2 mplik bir makinayla takas ettim ondan en az 5 kat güzel foto çekiyordu aynı duruma düşmeyeyim
Hp M serisini es geç, en iyi renk kalitesi kodaktadır diye tahmin ediyorum. Makro özelliklerini incele 5cmden daha yakın makro mesafesi olanlar arasında tercih yap. Olympusu da ciddi olarak düşün. Gittigidiyorda ultra zoomlu modelleri var, uygun fiyata garantili. Ama burada bulunmayan ve çok tavsiye edilen Canon A530 var ki o ayrıdır. internette 310 ytl ye bulunuyor. Akakce den bak fiyatlara.
samsung/sony/nikon disindakileri elerdim ben olsam
aralarında en yisi nikon L2
Fotoğraf makinesinde nikon en iyisidir
quote:
Orjinalden alıntı: BJK_g_021
Fotoğraf makinesinde nikon en iyisidir
Bana bunu somut gerekçelerle açıklayabilir misin?
Olympus adından çok söz ettiriyor ama kodak ve nikon daha ağır abi duruyor haksızmıym tabi video makrodan önemliyani bir adım öncelikli olsa iyi olur