Bildirim
Arkadaslar Hacklendim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçmis olsun burda tek hacklenen sen degilsin wede olmicaks1n areste olsan yard1m edebilirdim am malesef degilsin.... _____________________________ -
İTEMLER iflan verilse bile hackleyen gene hackler boşuna uğraşma o charı bırak SORY
_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
evet benim de hacklenmiş adamım var oyunu bırakacaktım vazgeçtim yeni adam açtım
3 gün premium var
sorun değil kasarsın oyundaki arkadaşlarına pm atman yeterli_____________________________ "KONU"YA "TOPİC" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
"DÜZELTME"YE "EDIT" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN -
sen ne ilk ne de sonsun
malesef emek hırsızları her zaman iş başında
böylelerinin hepsine birden

_____________________________ Together we stand, divided we fall... -
geçmiş olsun artık o chardan hayır gelmez ben senin yerinde olsam yeni char acar onu kasardım _____________________________ -
sifremi degisitrebildim anında gonderdiler yeni reset sifresini mail ile _____________________________ -

gecmıs olsun bu serefsızlığı yapanlara 

_____________________________ TheLionHearT in M4n3S...
-
senınkı gene ıyı bıde benı dınle 56 prıestım vardı olympıada ustunde 200 mly para 2 tane +3 shard ve pazarda shardları starken yapancı bı herıf geldı.sıte adresınde +8 ıtemler var bı bak dedı gırmele dc vermesı bı oldu.degıl ıtemler karakterı bıle almıs dogum tarıhıne varana kadar degıstırmıs.sımdı lwl 62 oyunda oynuyo serefsız sız sız olun kımseye guvenmeyın _____________________________ ERKEK OLMAK;Geniş omuzlara sahip olmak değildir,Önemli olan;kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven verdiğindir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler