sw almadan öle durarak vurursan heralde yavaş olur ne sandın
quote:
Orjinalden alıntı: xselinayx
made in china
En güzeL cevap bu oLmuş
olm bozuk gigayı ssatmıslar sana kapatıp aç bi belki calısır
Javana=Giga Giga=Javana Olayı olabilir mi ? Öyleyse. Geçmiş Olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: DeLüRüK
kesin öyle
quote:
Orjinalden alıntı: Night Stalker
pillerine baktınmı belki pili bitmiştir
sakası bir yana combo yapmayı denedinmi?
süper ya
kasayı yan cevir
quote:
Orjinalden alıntı: DeLüRüK
ne alaka javanada hızlı gigada hızlı
arkadaş combo yapmayı bilmiyor o kadar
javanada gigada slow attac speed dir nerden cikariyorsunuz iksinin karşilaştirmasini hiz konusunda anlamiyorum
ama baslık beni kopardi : ARKADAŞLAR GİGA ALDIM HIZLI VURMUYO:(
ben GİGA yi asla onermem slow attac diye o kadar az ap olmasini onun yerine AVEDOUNU oneririm arkadaşim giga raptora gore hizli vurur makine degil sonucta bu
+7 sini bile onermedigim halde, +6 giga bence cop itemdir kucumseme degil yanliş anlamayin 147 ap lib bir silah sadece attac speedi slow oldugu icin tercih edilmemelidir
4ever AVEDON
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
javanada gigada slow attac speed dir nerden cikariyorsunuz iksinin karşilaştirmasini hiz konusunda anlamiyorum
ben GİGA yi asla onermem slow attac diye o kadar az ap olmasini onun yerine AVEDOUNU oneririm arkadaşim giga raptora gore hizli vurur makine degil sonucta bu
+7 sini bile onermedigim halde, +6 giga bence cop itemdir kucumseme degil yanliş anlamayin 147 ap lib bir silah sadece attac speedi slow oldugu icin tercih edilmemelidir
4ever AVEDON
bencede raptorun ap si giganın özellikleri cok güzel bir silah ortaya cıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
4ever AVEDON
Eşşek hoşaftan ne anlar demiş atalarımız üstüne alınma sakın:) Durduğun yerde dmg vermeye kalkarsan raptorda tota impact de gigada aynı hızla dmg verir aşşa yukarı. Sen git biraz hitmachine izle derim asas kadar hızlı combo yapılır giga tarzı silahlarla. not: BF taş dupe varken avedon gigadan ucuzdu hatta birçok oyuncuya bu forumda o zamanlar sorduk kullanan elemanlar giga daha iyi dedi buna ne dicen:) bkz SenS... Konu o değil gerçi.
seyyardanmı aldın tövbe tövbee combo yapmazsan vurmaz tabi sanki elektronik bi mal almışında bozuk çıkmış gibi konuşuon