Şimdi Ara

Arkadaşlar Garaj konusunda yardım(eğim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni motosiklet sahibiyim. Apartmanda garajımız var, fakat araç koymak için tasarlanmamış.
    Garaj kapı girişi , kaldırımı çok yüksek buraya çimento ile eğim vermeyi düşünüyorum.
    Garajın iç tarafında çok fazla eğim olduğu için çıkartmak,koymak aşırı zor, birde iç taraftan garaj çıkış kapısında 15 santimlik bir yükseklik var.
    En uygun çözüm metodu nedir ? beton dökmek mi ? yoksa altına kum döşeyip, yol taşları gibi taşlar ile eğim ve yüksekliği dengelemek mi ?
    Benim motosikletimi rahatlıkla koyabilmem için nasıl bir yok izlemeliyim.

• tofaşdoğancı T kullanıcısına yanıt
    Sen ne anlatıyorsun birader ?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    He de geç troll kendisi

Beton dökmen daha iyi olur çünkü kum dağılıyor üstünde taş olsada demirden rampa daha güzel olur ama bence
  • Beton işine bende sıcak bakıyorum.
    Kum dökme işi şöyle , zemini kum ile eğimini yok edip üzerine parke taşları ile örmek ?
  • oxer1 kullanıcısına yanıt
    Örünce taşlar durmuyor kum yapısı gereği üstten basınç alınca yayılmak istiyor kaldırımlardaki gibi sağı solu dolu olsa dediğiniz sistem olurda rampa yapmak için olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beton sağlıklı olur bence

• Demirden rampa gibi fikriniz var idi. onu detaylandırabilir misiniz ? birazcık beton işine apartmandakiler istemedi , yok eşyam var yok su dolar saçma sapan fikirler ile büssürü şeyler söylediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oxer1 kullanıcısına yanıt
    Üçgen şeklinde yaptırabilirsiniz. Her hangi bir demirciye ölçüler ile giderseniz üstünden motor ile geçeceğinizide belirtirseniz size bir rampa yapabilir. Üçgen şeklinde yaparsanız bir yeri delmenize ve sabitlemenize gerek kalmaz bu örnek fotoğraf bunun tarzında
    Bu mesaja eklenen görseller:

Arkadaşlar Garaj konusunda yardım(eğim)

• Ellerine sağlık hocam yarın bir bakayım söylediğin şekilde araştırayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.