Şimdi Ara

Arkadaşlar forumda yeniyimde bi bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim sistem özelliklerim şunlar;
    Nanya 4 gb DDR3 1333 mhz ram
    İntel pentium dual core e6800 3.33 ghz
    Amd radeon 5450(6230) 64 bit 1 gb ekran kartı

ben bu parçaları satmayı düşünüyorum ve 200 lira daha ekleyip parça almak istiyorum intel quad core işlemci 8 gb ram gibi
    sizce bahsettiğim parçalar kaç para eder veya bana tavsiye edebileceğiniz ucuz ama perfomanslı parçalar varmı ?
    Şimdiden teşekkür ederim

• ram yeterli anakart destekliyorsa quad işlemci al hd7770 ekran kartı al ve minimum 400 450 watt bilindik marka power al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

ram yeterli anakart destekliyorsa quad işlemci al hd7770 ekran kartı al ve minimum 400 450 watt bilindik marka power al

kardeşim bende o bahsettiklerinden almak istiyorumda yazmış oldugum parçalar kaç lira eder onu bilmiyorum satıp birde para ekleyip almak istiyorum ..
  • üzerine koyacağın parayla en fazla 500 lira ederki 500 liraya sistem toplayamazsin en iyisi upgrade yapmak yani sisteminin belli başlı parçalarını değiştirerek performans yakalayabilirsin

• tavsiye edebileceğin ucuz parçalar varmı kardeşim ?
  • anakart modeli nedir

• MSI G41M-P43 kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartının quad desteği varmış 1333 fsbye kadar olan quad işlemcileri alabilirsin benim tavsiyem q6600 bulmaya bak fazlasına çok para istiyorlar ve o parayı vermeye degmiyor ekran kartı olarak ikinci el 5770 e bak aslında sıfır 7770 önerirdim lakin seni aşar gibi hatta sıfır olarak 6570 te işini görür genelde medium ağırlıklı oynarsın powerıda en az 400 yapmayı unutma

• teşekkürler dostum
  • rica ederim forumun ikinci el bölümüne bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.