Bildirim
ARKADAŞLAR FM 2006 ÇALIŞTIRAMADIM LÜTFEN YARDIM PLS
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyunu yükle ondan sonra sağ tıkla özellikler uyumluluk service pack yap ve oyuna gir
-
benim sanal cd de yazan bu
Önce FM2006 adlı dosyayı yükleyin.
Oyunu kurmadan once bu klasördeki daemon347 programını kurun.
Masaüstündeki kısayola iki kez tıklayın program görev çubuğuna yerleşsin.Resimlerden faydalanarak
sanal bir dvd yaratın.
Görev çubuğundaki daemon programının simgesi üzerine sağ tıklayıp,sırayla
1:"Virtual CD/DV-ROM
2:Device 0:,Mount image"
seçeneklerini seçin. ind-fm2006.mdf SECİN VE OYUNU YUKLEYIN.
benim sanal cd de yazan bunlar...
Oyun kurulduktan sonra;
VirtualCDHide v1.0.0.4 exe sini tıklayın ve çalıştırın.
Bilgisayarınızda sağ alt köşede saatin orda ikonunu göreceksiniz.
Üzerine gelip mouse un sağ tuşu ile tıklayıp HIDE ALL VIRTUAL DRIVES seçeneğini seçin.
Şİmdi oyunu yüklediğiniz klasöre gidin
fm2006.exe yi sağ tıklayıp, PROPERTIES yani ÖZELLİKLERİ seçin.
Açılan pencerede COMPATIBILITY (türkçe windows da uyuşabilir bağdaşabilir gibi bir şey olmalı...) üstte ortadaki seçeneği tıklayın ve windows 2000 seçeneğini seçin.
APPLY deyin yani UYGULAYA basın ve OK leyin çıkın.Sonra sağ alt köşedeki virtualcdhide ikonuna sağ klikle exit yapın.
ŞİMDİ fm2006.exe yi tıklayıp oyuna girin.
-
quote:
Açılan pencerede COMPATIBILITY (türkçe windows da uyuşabilir bağdaşabilir gibi bir şey olmalı...) üstte ortadaki seçeneği tıklayın ve windows 2000 seçeneğini seçin.
Denediğimde calısmamıştı
Windows NT (service pack 5) ile secerek calıstırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X