Şimdi Ara

Arkadaşlar file server için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şirketimizde file server oluşturmayı düşünüyoruz. Nasıl bir sistem önerirsiniz. Benim için önemli olan tek şey slim kasa olması çünkü kabinimde yer kalmadı. Bu yüzden anakartın boyununda küçük olaması lazım. İşletim sistemi linux tabanlı olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• yok mu yardımcı olacak bir panpam
  • Kabinde yeriniz kalmadıysa ya 1U bir kasa kullanacaksınız yada raf ile

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-milo-serisi-ml03b-htpc-siyah-kasa.html

gibi bir kasa kullanacaksınız,1U kasalar derin olduğu için rack kabininiz uygun mu kontrol etmek gerek

İ3 2120

Asus P8H77-M Pro

4 gb ram

500 watt 80+ güç kaynağı gibi bir sistem olabilir,anakart üzerinde 6 sata portu var ihtiyaca göre de hdd alırsınız
  • Sistem önerilmesi için belirtmeniz gereken şeyler var. Siz sadece slim kasa olmasını istediğinizi belirtmişsiniz. File server kasa ne yapar ? nasıl şartlarda ne için kullanılır ? ne kadar bütçeniz var ? Bunlardan da bahsederseniz arkadaşlar yardımcı olmaya çalışır.
  • 3 tb'lik 4 tane disk koymayı düşünüyorum. 16 gb ram düşünüyorum. şirketteki dosya paylaşımı için kullanıcam serverı. rackmount 6u luk düşünüyorum kasayıda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.