Şimdi Ara

arkadaşlar en sessiz çamaşır makinesi hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sessiz bir çamaşır makinesi arıyorum özellikleride yeterince i,yi olsun lütfen öneri yapın yardımlarınız bekliyorum ?

• Bosch
  • Sessizlik önemliyse Arçelik 8144BJ, Beko 3018A ve AEG 72650 modellerini öneririm. Bu makinelerin motorları yok denecek ölçüde sessizdir.

Bosch yük toparlamada ve kazan salınımını gövdeye yansıtmama konusunda başarılı olsa da motoru sessiz kategorisine girmemektedir. Ancak Bosch'ta da vuruntu, titreme, gıcırdama gibi sesler kesinlikle olmaz. Tiz bir klasik çamaşır makinesi motoru sesi duyarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Sessizlik önemliyse Arçelik 8144BJ, Beko 3018A ve AEG 72650 modellerini öneririm. Bu makinelerin motorları yok denecek ölçüde sessizdir.

Bosch yük toparlamada ve kazan salınımını gövdeye yansıtmama konusunda başarılı olsa da motoru sessiz kategorisine girmemektedir. Ancak Bosch'ta da vuruntu, titreme, gıcırdama gibi sesler kesinlikle olmaz. Tiz bir klasik çamaşır makinesi motoru sesi duyarsınız.

İyi akşamlar Candoğan bey , size bir sorum olucaktı
    Electrolux'un 8 kg lik 1000 devir inverter motorlu Time Manager EWN 10791 W model çamaşır makinesi de yukarıda bahsettiğiniz cihazlar kadar sessiz midir ?
    ayrıca kalite bakımından elektrolux / aeg-electrolux arasında fark var mıdır ?
  • electrolux inverter motorlu makineyi tavsiye ederim.sıkmada sinek vızıltısı kadar ses çıkıyor.
  • Ezbere yazmıyorum .Kullanıyorum...ARÇELİK - LG 8144 BJ... sıkmada sesi duyuluyor yıkamada banyoda içinde dönen ıslak çamaşırın şıpırtısını dinliyorum..Gür gür motor sesi yok..Şlappp şalappp şlappp sesi var.... Palavra değil gerçek yazıyorum..Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.