Şimdi Ara

Arkadaşlar elim Pandaren Monk diye bir key var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne işe yarar bilen var mı? fotoğrafı aşağıda; veyahut ne kadara satılır? Önemli bir şey ise steam keyler ile takas edebiliriz.

Arkadaşlar elim Pandaren Monk diye bir key var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto Rendan -- 2 Eylül 2014; 20:15:44 >

• Ekran kartıyla, pcyle fln veriyorlar o yüzden nadir bulunan kıymetli bişey değil. 6 ay önce fln ortalama 3$'a satılıyordu sanırım ebay'de. Şimdi durum ne bilmiyorum açıp bakmaya üşendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 2 Eylül 2014; 20:45:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Companion dimi bu küçük panda :D değeri kalmadı artık ama hayrına verebilin satamazsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker gibi bir yancı. Öyle vasfı falan yok birkaç dolar eden bir şey. Ben de forumdan birisinden hediye olarak almıştım. Monk oynadığım için epeyce vvakit geçirdim onunla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekiliş katılmak istiyorum

• varsa çekiliş biz de girelim sıraya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız geçen seneden kalma makine aldıysan son kullanma tarihi geçmiş olabilir. Biz geçen sene temmuzda msi almıştık Eylül'de kartın süresi bitiyordu. Onu bi kontrol et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum doğru söylüyorsun kullanma tarihi geçmiş ürünün şansınıza küsün :(((

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.