Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımdaki ekran kartımı değiştireceğim.Aslında ekran kartımın ne olduğundan haberim yokken (ayni iyi bişe olduğunu sanırken) birgün battlefield 3 satın aldım ama çalıştıramadı.Bende işin derinlerine indim ve ekran kartımın sistemime göre milattan öncelerden kalmış olduğunu anladım . Bu yüzden yakın bir zamanda değiştireceğim bütçem 150 tl civarı battlefield 3 üçalıştıracak bişey istiyorum . Öyle ultra high falan düşkünü değilim sadece çalıştırıyım ve kasmasın.Sabit 30-40 fps alabiliyim.Aşşağıda pc özelliklerim var.Önerilerinizi acil bekliyorum
Özellikle anakartıma uyumlu bişeyler arıyorum ve dediğim gibi battlefield 3 çalıştırsın medium falan sabit 30 fps istiyorum buna göre değerlendirmeyi yapın. Araştırdığım ve bulduğum 2 ekran kartı var birisi nvidia gt630 öteki radeon hd 6570 bunlar hakkında yorumlarınızı ve kendi önerilerinizi bekliyorum.
Evet zaten gt630 dan vazgeçtim ama okuduğum bazı yerlerde incelemelerde hd 6670 ile hd 6570 arasında pek bir uçurum olmadığı söleniyor. Yinede önerdiğiniz ekran kartına bakarım bu arada önerdiğiniz bu ekran kartı benim anakartıma uyumlumu ve battlefield 3 ü nasıl çalıştırır bu konu hakkındada bilgi verirseniz sevinirim
Evet zaten gt630 dan vazgeçtim ama okuduğum bazı yerlerde incelemelerde hd 6670 ile hd 6570 arasında pek bir uçurum olmadığı söleniyor. Yinede önerdiğiniz ekran kartına bakarım bu arada önerdiğiniz bu ekran kartı benim anakartıma uyumlumu ve battlefield 3 ü nasıl çalıştırır bu konu hakkındada bilgi verirseniz sevinirim