Şimdi Ara

Arkadaşlar Ekran kartı lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere açtıysam k.bakmayın

Benim sorunum şu bende nvıdıa geforce mx 4000 ekran kartı var dogru düzgn hiç bir oyun acmıyor
    150-200 tl arası bütcem var ekran kartı alcam 1 tane buldum nvıdıa geforce 8500 gt 70 tl ye acaba ekran kartı nasıl size sormak istedim veya iyi bi ekran kartı öneriniz varsa yardımcı olun lütfen

• Alacağın o ekran kartını tabikide kimse tavsiye etmez öncelikle bunuda belirteyim ki elinde olan ekran kartından fazlası bu kartta saklı değil.Madem elinde 150/200 liralık bütçen varsa en düşük seviyedeki kartlarada yönelmiş olmanada anlam veremedim.Düşük diyorum senin beklentilerinin ve elindeki kartın performansından alabileceğin sonuçlara bakarakten bu denli bir kartı aldığın taktirde hayel kırıklığına uğrayabilirsin bunuda belirteyim.70 liraya bulduğun bu kartı 2nci el olduğunu düşünerekten 45lirayada o kart mevcut.Sana tavsiyem her fiyata uygun kartlarda mevcut ama permansıda o denlide fiyatına bakar.Mesela geçenlerde donanımhaber sitesinde 200 liraya 2nci el bir 5830 serisi ekran kartı görmüştüm ondan alabilirsin ama bu tabikide sisteminin diğer birleşenlerinide etkileyebileceginden oyunlardaki performans açısından sana ek bir bütçe çıkartabilir tamda verimlilik alamazsın.Ozaman sana uygun bir kart 4870 serisi bir kart tavsiye edebilirim.Fiyatlarıda 2nci el olarak 125 civarı dersinki 2nci pek bana göre değil şu linke bakmanı tavsiye öneririm önerdiğim bu linkteki kartta 4870 serisi ekran kartının bir alt modelide denilebilir.Umarım yardımcı olmuşumdur.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-amd-hd6670-1gb-128bit-ddr3-directx-11-pci-e-21-x16-ekran-karti-11192-22-20g/productDetails.aspx?productId=bd301111&categoryId=204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetrus -- 5 Kasım 2012; 3:58:32 >

• Sistem bilgilerini yazarsa me tur bir ekran alabilecegini soyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.