Şimdi Ara

Arkadaşlar Dua Edin Be Durumum Berbat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim ailem ile durumum çok kötü be.Özellikle abimle adama her türlü haklı olduğum konuda bile alttan alıyom, adam hep üstüme geliyo senden bi şey olmaz diyo.Hani dalga maksatlı dese anlarım ama düşmanca söylüyo.Ben bunları hep içime atıyorum.

Özgüven kalmadı ya.ders konusunda şu anda iyiyim ama geçen sene tıpı kazanamadım.Beni yeriyo da yeriyo kendimi yetersiz hissediyorum.Her zaman yüzüme vuruyo tıpı kazanamadın sen diye.

Nerede yanlış yapıyorum ben diye düşünüyorum ama hata yapsam bile yüze vurmaması gerekir.Bir de bu hatalarımı anamın babamın yanında söylüyor.Beni küçük düşürmeye çalışıyor.Ben bi kere bile onun hatasını ailemin yanında dillendirmedim.

Şimdi gene geldi aynı lafları etti gitti.Yine moral sıfır oldu.Ulan şu ünimi kazansam, şu kötü günlerden kurtulsam.

• hocam aile önemli er geç hatalarını anlayacaklardır siz alttan alın sonuçta babanız 2 gün para vermese açlıktan ağzınız kokar
  • Hocam aslında ana babamla durumum iyi abim çok örseliyo beni.Ama hep alttan alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam daha büyük bir hirsla girerim o sinava bence abiniz size istemeden iyilik yapmış kazandığınızda abinize diyecekleri planlamaya baslasaniz iyi olur ayrica hatalarini kucakla guzel kardesim istedigi kadar vursun yüzüne sen kendinden emin ol ona buna bakma

• Abin tıp ya da ne bileyim odtü itü de mühendislik gibi yüksek yerlerde mi okuyor/okudu?
  • kim ne derse desin sen geçen sene kazanamamış olsan da bu sene öyle gümbür gümbür geldin ki hem bizi mutlu ettin, iyi dileklerimizi kaptın hem de kendinin de ne kadar çalıştığını belli ettin. yapabileceksin bu sene biraz sık dişini hocam inan bana istediğin yeri kazanıp oraya gittiğinde alttan aldığın için şükredeceksin. bazen her şeye karşı gelemiyoruz konu aile olunca ancak şu son iki gün moralini bozma sakın lütfen. kapasitenin farkında ol ne abin ne annen ne baban gerekirse iki gün mesafeli davran ama sert olma, mesafeden kastım bu değil. umarım her şey istediğin gibi olur hocam. iyi şanslar şimdiden

• abi ablan hangi bölüm okuyor veya bitirdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abin bence ters psikoloji uygulamaya calisiyor,ailen de oyle olabilir,asla senin kotulugunu istemezler.Bu tip durumlarda rahatsiz olmaman lazim,baskasinin ne dediginin bir onemi yok,ben de boyle seyleri takardim,mezun yilimda antidepresan kullanmaya basladim,cidden cok iyi geldi,bayagi gelistirdi beni,bu da bir hastalik,antidepresana ne gerek var diyenlere bakma,ben uyguladim,memnunum.Bir psikiyatra gidebilirsin.

• Hocam orta okulda bana aptal diye diye aptal ettiler. Abinin seni ezmesine veya sözleriyle moralini bozmasına izin verme .

Basaramazsan ben demiştim diyecek , başarırsan iyiliğin için yapmıştım diyecek. O yüzden onun bunları söylemesine izin verme . Yaparım yapamam sonucuna ben katlanicam vs gibi konuş yoksa çok darlarlar.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnkaraYolcusu -- 10 Mart 2017; 9:42:40 >
  • hayır, meslek çıkışlı
  • AnkaraYolcusu A kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Hocam iki senelik yüksekokul okudu, sülaledede bir ilk olacak inş kazanırsam.
  • Abin okumadığı için senin durumunu kıskanıyor olabilir. Oturup birgün dertleşmeye çalışabilirsin sıkıntılarınızı paylaşınca sana olan tavrı değişebilir.

• Kardesim. Kusura bakma. Abine sende sen sanki cok iyi bir yer kazandinda bana ahkam kesiyosun.boyle bi durumda senun bana laf etmeye hakkmin yok diyeceksin

• hedefkoütıp H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lys çalıştım ya şimdi bakalım Allah korusun ygs geçen seneki gibi veya daha kötü gelirse onun tavırlarına bakarım.Benim üstüme gelirse yine alttan alır, sabrederim.Şaşıracağı şekilde lys'de inş bütün eleştirilere saygısızlık yapmadan cevap veririm.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bir şey yapamayınca başkalarının da yapamayacagını söylerler.Sen doğru yoldan ayrılma gerisini boşver.Git kütüphanelerde çalış kimseyle muhattap olma gerekirse.Benim ailem bu konuda daha anlayışlı ama ygs'm kötü geçerse biliyorum ki onların da tavrı az da olsa değişecektir.Sonuçta onlarda bizden bir şeyler bekliyor.Böyle şeyleri takmadan LYS'ye kadar kasmaya devam
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Alttan aldikça daha coook ezilirsin . Hayata karşi dik duruşlu ol . Abinin veya ailenin her kimse bu tarz soylemleri tamamen cahillik . Ister ilk ol , ister okuma , sana boyle davranamazlar . Yarin evlenirsin eşinin yaninda da ezilince iyice kusersin hayata . Boyle giderse de olacak gibi . Anne ve baba hakki onemli onlara bir yere kadar tolerans goster ama abi kaşiniyor

• hocam benim abim lise terk ilk mezuna kaldığımda olum sen aptalsın aptalsın diyordu o sıralamadan mezunmu olunurmuş falan şimdi afferim olum koy çocuğu sınava diyor sistemi bilmeyen adamların böyle tepkilerine çok takılma tıpı kazanmadın diyen abin ne okuyor ki zaten bu işleri bilen bi adam olsa takılmaz ben top oynuyamıyorum iyi sürekli dalga geçerler evde falan da abi neden moralim bozulsun topa bozulmuyorsa derse neden bozulsun yarın kazanıcaksın üniversiteyi bitecek gidecek çok takılma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.