Şimdi Ara

ARKADASLAR DİKKAT !!!!!real_yıldıray!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLR real_yıldıray DENİLEN ARKADSTAN 256 DDR 400 RAM ALDIM FAKAT RAM DE PROBLEM VAR ACMIYOO GUVENDİK ADAM SAHTEKAR CIKTI ZATİ ADAM LA GORUSTUGUMDE ONARMAL DAVRANIYODUUU NEYSE BEN RAM GARANTIYE VERİRİM BENİM İCİN BOOLE SEYLER PROBLEM OLMAZ AMAA
    OLSUN OO KAYBETTTİİİ

BOOLLLEE İNSANLAR HAYATTA HİÇ BİR SEY SAHIBI OLAMAZLAR

YANİ PARA HAYDAN GELMEZDE (((HUYA GİDERRRRRRR))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer007 -- 15 Aralık 2005, 15:40:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• geçmiş olsun
  • Ewt. real_yıldıray arkadaşın kendini savunmasını bekliyoruz.....
  • garantisi varmıs bari
  • arkadaşim sana ücretsiz olarak ram yollamak istiyorum kabul edersen terbiyesiz yıldıray okadarcık paraya tenezzül edilirmi yazık be sahytekar gherif
  • yaw belki ram senin anakartla uyumsuzluk çıkartmıştır,başka bir anakartta denedin mi?
  • kardeşim adamdan huylanırsan alışveriş yapmıycaksın zaten
    birinci kural budur. ters bişey olduğunu sezersen iptal etmeliydin hemen

ayrıca çok sakat adam var nasıl bozuk rami satabiliyo anlamıyorum yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicim olsun bu sana ders olur hem ama ram alacak durumun yoksa yolarım sana ben
  • Aynı sorunu bende yaşadım. Arkadaştan hala haber bekliyorum. Bende Samsung chipsetli 256 ram almıştım. Birçok makinede denedim çalışmadı. Bana verdiği cevap ram çalışıyordu. Statik elektrik yüklenmesi falan olmuş olabilir. Ramin TCCC chipli olduğu için her makinede çalışmayacağına dair saçma bir açıklamaydı.

Beni aradığı cep telefonunu da aradığımda Avea mesaj merkezi çıkıyor, anlamadım, aldığımda ulaşabiliyordum. Tutarın düşük olması, vaktimin olmaması ve arkadaşıma ram sözü vermem sebebiyle fazla üzerine de düşemedim. Normalde bu tür birinden ürün almam.

Rami fırsat bulabilirsem ithalatçı Multimedya firmasına götürmeyi düşünüyorum. Üzerinde onların etkiletleri var.

BENİM ÖNERİM BU ARKADAŞTAN BİRŞEY ALMAYIN VE EĞER ALACAKSANIZ DA ALIRKEN KESİNLİKLE TEST EDİN.

Şimdiye kadar birçok arkadaştan ürün aldım, birkaçı hariç test dahi etmedim. Şehirlerarası alışverişlerimde dahi sorun yaşamadım.

Giden bizim 25 YTL ve boşa harcanan vakitler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 15 Aralık 2005, 16:29:57 >

• harbi geçmiş olsun arkadaşlar daha başima gelmedi ama 25 ytl için değilde enayilik bakımından o adamı yakalarım bi şekilde
  • quote:

harbi geçmiş olsun arkadaşlar daha başima gelmedi ama 25 ytl için değilde enayilik bakımından o adamı yakalarım bi şekilde

ALKIŞLIYORUM ARKADAŞIMI
  • kaç ay ram sattık burda kimse yüzümüze bakmıyordu. walla tccc 25 görünce
  • 25 MİLYONLA YURTTIGINIZA YATIN KALKIN ŞÜKREDİN DEMEK 500 DOLARLIK EKRAN KARTINI 300 DOLARA SATAN BİRİ ÇIKSA HÜRRA 10 KİŞİYE BİRDEN SATACAK
  • Rami ucuz olsun diye almadım. Zaten kendime de almamıştım. Bir arkadaşım ram istiyordu ve bu konuda da ısrarlı olunca aldım. Aldığımda TCCC chipli olduğunu dahi bilmiyordum. Sadece Samsung chipli diye satıyordu. İlan linki burda

http://forum.donanimhaber.com/m_4901895/mpage_1/key_//tm.htm#4901895
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

quote:

harbi geçmiş olsun arkadaşlar daha başima gelmedi ama 25 ytl için değilde enayilik bakımından o adamı yakalarım bi şekilde

ALKIŞLIYORUM ARKADAŞIMI

teşekkürler
  • valla bunu görünce korktum daha hiç alışveriş yapmadım burda ama bu tip insanlar yüzünden korktum biraz da. ismini hatırlamıyorum ama bi kaç kişi referanslarını yazmış bişey alırsam referanslara bakıp güvenilir insanlarla alışveriş yapcam valla

bunu yapanada koca bi
  • kanı bozuk ne derseniz diyin
  • BENİDE KANDIRDILAR BU FORUMDA
    ADAMIN EVİNİ BİLEBİLİYORUM
    AMA BEN GİTMEYE UTANIYORUM
    O DOLANDIRMAYA UTANMIYOR

GEÇMİŞ OLSUN
  • Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi başka bir anakartta da dene.25 ytl için değmez diyen arkadaşlar....daha fazlası olsa değecekmiydi bu yavşağın yaptığı yani.Zaten sıfır oem ddr 400 ler 19 dolar+kdv iken 25 ytl ye 2. el ram almam. değmez.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigrisi -- 15 Aralık 2005, 22:29:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.