Şimdi Ara

arkadaşlar dar boğaz nerede bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar komple bilgisayarı yenilemek istedim ancak 700 liraya 8gb ram z77 ve 2500k ya da 3570k alınıyor

onun yerine bir tane işlemci alsam performans artışı olur mu bakar mısınız birde oyun oynamıyorum pek

daha çok internet film video convert dreamviewer filan arada bir kaç tane

pes 2014 ve araba simülatör sizce ne yapayım sistem aşağıda
     arkadaşlar  dar boğaz nerede bakar mısınız

https://store.donanimhaber.com/fc/57/29/fc57293d45e9079bdd4ebcfa3e229403.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercinoyman -- 21 Şubat 2014; 22:26:13 >

• yok mu bir fikir sahibi fik bile olur :)
  • sistemin buysa pes gibi oyunlarda darboğaz olmaz ama crysis 2 bf3 gibi oyunlarda performans bekleme o işlemci o ekran kartında kaybolur. dx11 destekli oyunları oynayamazsın dx9 kalkıyor artık sadece dx11 oluyor pes 2015 ve fifa 15 sadece dx11 destekli olucak bu durumda sistemi yenilemen lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

sistemin buysa pes gibi oyunlarda darboğaz olmaz ama crysis 2 bf3 gibi oyunlarda performans bekleme o işlemci o ekran kartında kaybolur. dx11 destekli oyunları oynayamazsın dx9 kalkıyor artık sadece dx11 oluyor pes 2015 ve fifa 15 sadece dx11 destekli olucak bu durumda sistemi yenilemen lazım :D

ekran kartım iyi onu değiştirmem sanıyorum 4890 2gb ddr5 ancak şüphem şu şimdi işlemciyi değiştirince acaba ram darboğaz yapar mı
  • o kartla bf4 gibi yeni nesil oyunları oynayamazsın işlemcin darboğaz yapar işlemcin ve ekran kartını değişmen gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

o kartla bf4 gibi yeni nesil oyunları oynayamazsın işlemcin darboğaz yapar işlemcin ve ekran kartını değişmen gerekiyor

ram için ne diyorsunuz

windows 8 puanı

işlemci 5.9

ram 7.1

ekran 7.4

ssd 7.4
  • ram de darboğaz olayı yoktur veri depolama olayıdır bir uygulamanın kullanmak istediğini veriyi ramlerde depolar yani ram kullanır darboğazın ramle bir alakası yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.