Bildirim
Arkadaslar Cok Onemlı Bır Bakın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sanırım sorun dil ayarlarıyla alakalı denetim masası bölgelesel seçenekler mi ne öyle bişey war ordan uzak doğu dillerini yükledikten sonra sorun kalmıyo -
quote:
Orjinalden alıntı: Bowlz
sanırım sorun dil ayarlarıyla alakalı denetim masası bölgelesel seçenekler mi ne öyle bişey war ordan uzak doğu dillerini yükledikten sonra sorun kalmıyo
+198454 -
ya ordaki assasin nası bişiy yav uzerindeki shelde deil ney onun elbisesi?????????????? -
quote:
Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24
ya ordaki assasin nası bişiy yav uzerindeki shelde deil ney onun elbisesi??????????????
chitin -
chitin değil dark chitin japko ya özgü kıyafetlerden biri shell ile chitin arasında bir yerde olsa gerek -
xgenonda yokmu o meretden? -
quote:
Orjinalden alıntı: Bowlz
chitin değil dark chitin japko ya özgü kıyafetlerden biri shell ile chitin arasında bir yerde olsa gerek
quote:
sanırım sorun dil ayarlarıyla alakalı denetim masası bölgelesel seçenekler mi ne öyle bişey war ordan uzak doğu dillerini yükledikten sonra sorun kalmıyo
sorunun cvbı bencede bu ^^^^^^^^^^^^^^^^
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X