Arkadaşlar geçen gün GTA4 aldım ve yükledim. Fakat çok ilginç oyunda aşırı derecede kasma var. Araba içindeygen gaza veya firene basınca anında donuyor bir kaç saniye sonra düzeliyor ve aynen böyle devam ediyor. 3 dakikada 10 metre yol gittim abartısız söylüyorum.
Arkadaşlar çok ilginç değil mi çalıştırması lazım rahatlıkla anlamadım sizce ?
PC ne hiç Format Atmayı Denedin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: bek491
PC ne hiç Format Atmayı Denedin mi ?
bilgisayarı 2 hafta önce aldım o yüzden format atmadım
gta 4 optimizasyon sorunlu bir oyun grafik kalitesini düşürmeyi denedin mi ?
Bazen GT4 tarzı oyunlarda özellikle çeşitli hareketleri yaparken HDD okuma ve yazma hızı nedeniyle yavaşlama olmaktadır. bir kontrol et HDD dönüş hızın 5400rpm falan mı diye eyer öyleyse sorunun ondan kaynaklanıyor demektir. 7400rpm lik veya paraya kıyıp SSD katı depolamaya geçersen sorunun kaymıycaktır büyük ihtimalle
İşlemci derecesini kontrol edin. Ekran kartını güncelleyin Grafik kalitesini performans odaklı hale getirin. (Düşürün)
quote:
Orijinalden alıntı: Hborn72
Bazen GT4 tarzı oyunlarda özellikle çeşitli hareketleri yaparken HDD okuma ve yazma hızı nedeniyle yavaşlama olmaktadır. bir kontrol et HDD dönüş hızın 5400rpm falan mı diye eyer öyleyse sorunun ondan kaynaklanıyor demektir. 7400rpm lik veya paraya kıyıp SSD katı depolamaya geçersen sorunun kaymıycaktır büyük ihtimalle
Grafikleri en düşük seviyeye getirdim hepsi low ve bilirsin parlaklık falan hepsi en düşük seviyeye getirdim ve sorun aynı . Kasmada azalma falan da olmadı aynı
aytekin6167
kullanıcısına yanıt
crack değiştir
ozaman ram lerin veya ekran kartın firenliyordur. CPU ayarlarında herhangi bir sorun olmadığını var sayıyorum ama genede bazen İntel step teknolojisi açıkken oyunlar yavaşlıyor onuda bir kotrol et Bios ayarlarından
aytekin6167
kullanıcısına yanıt
gta 4 de kama sorunu var pc özellikleri ile bir alakası yok google'a gta4 kasma sorunu düzeltme falan yaz bulursun hemen
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme