Şimdi Ara

Arkadaşlar çok doldum lütfen gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha demin salonda otururken annemin teline deneme sınavı sonuçları geldi ve babamla geleceğim hakkinda konuştular. Öncelikle derslerim iyi ailem çok baskicı ve bana sürekli ders çalıştırtıyorlar. Deneme sınavım iyi geldi ve babam bobürlenerek mimar olacağımi söyledi ancak ben hep tarih okumak istemişimdir okulda tarih öģretmeni olup tarih anlatmak istiyorum ancak bu gidişle hayatım 3-5 metrekarelik bi odada çizim yapmakla geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb gibi ama degilse secim yapman gerektiginde detaylica dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Csb gibi ama degilse secim yapman gerektiginde detaylica dusun

Hocam keske csb olsa ama hayayim boyunca ailem tarafindan yönlendirildim bıktım artik

• ArapŞeyhi kullanıcısına yanıt
    Hocam klasik bir laf vardır hobi olarak yapmalısın onu diyeceğim. Mimarlık Mühendislik şuanda en güzel bölümlerden birisidir. Ailen senin geleceĞim için ugrasıyor. Daha bugün bir haber okudum 90bin ögretmen kadrosu 66 bine düşürülecekmiş (Böyle birşey) . Artık bu gibi bölümlerde iş olmadıgını düşünüyorum ki bırak artık mühendislik mimarlık avukatlık bile iş bulmada zorlanan kişiler görüyorum . Mimar olunca seni tarihten koparan birisi var mı ? Gene araştırmacı olabilirsin Gerekli yerlerde yapabilirsin. Çok detaya girmeyeceğim mühendis olacam seneye kısmetse su anda X yerinde Türkçülükle ilgili konusmam oldu.
  • yav büyüyünce zaten bir şey yapamazlar ne istiyorsan onu yaparsın.şimdi küçüksün öyle derler gerekirse zorlarlar ama büyüyünce vız gelitr tırıs gider merak etme yani.he he de geç.
  • ArapŞeyhi kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi zamani geldiginde detaylica dusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.