Şimdi Ara

Arkadaşlar cnc yapıyorum yardım lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle elektronik terimleri pek fazla bilmiyorum. Cnc yapmaya karar verdim ve hersey normal çalışıyor. Cnc ye bağlı freezeyi ardunioya bağlayıp cnc programını başlattıktan sonra frezenin çalışmasını istiyorum fakat beceremedim . Bunu nasıl yapabilirim . Frezeyi istediğim cnc programını başlattığımda çalıştırma şansın var mi varsa bunu hangi ayarlar sonrasında yapabilirim . Umarım anlatabilmisimdir 2 uykusuz bununla uğraşıyorum beceremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Freze yi başlatı durdur olarak kullanabilirsin ama ek bir kart kullanman lazım direk bağlayamazsın.



    Spindle kullanırsan dediğin daha kolay olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,Bilginiz kısıtlı ama cnc yapmaya çalışıyorsunuz . Cesaretiniz için tebrik ederim . Profesyonele yakın bilgi birikimim var ama ben girişmeye cesaret edemedim. Bir harcama yapacağız sonuca ulaşamazsam diye girmedim. Eğer bir sorunla karşılaşırsan muhtemelen sorunun nedenini anlaman zor olacak . Uykusuz çalışmanı önermem çünkü dalgın olduğunda hata yapma oranın 2 katına çıkıyor ve sağlıklı düşünemiyorsun .
  • Program başladıktan hemen sonra malzemeye dalmaz. Bu bakımdan eksenlere komut gelir gelmez spindle çalıştırılabilir. Basit bi devre ile.
  • ali express te hazır kontrol kartları var. Bu kartları kullanarak ve step motor ekleyerek yapabiliriz diye düşünüyorum. Durduk yere benim de ilgimi çekti bu konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.