Şimdi Ara

Arkadaşlar Bundan Fazlası Zararlı Olabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cpu stok fanım var ve kasamda ayriyetten 1 tane fanım var bundan fazla o/c yapmamın sakıncası olurmu ? bu soğutma ile birde default voltaj ayarlarıyla ekteki verileri aldım lütfen yorumlarınız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1c9e0m7 -- 23 Ocak 2006 20:10:53 >

• Arkadaşlar yokmu cevap verecek yaw lütfen yorumlarınızı bekliyorum ?
    quote:

Orjinalden alıntı: 1c9e0m7

Arkadaşlar cpu stok fanım var ve kasamda ayriyetten 1 tane fanım var bundan fazla o/c yapmamın sakıncası olurmu ? bu soğutma ile birde default voltaj ayarlarıyla ekteki verileri aldım lütfen yorumlarınız bekliyorum.

/>

/>

• KAsa havalandırman yetersiz stok fan önemli değil de kasa içindeki ısıyı atman lazım dışarı! Isıları gözlemle ve yavaş yavaş yüksel ama voltaj vermeden daha fazla çıkabileceğini sanmıyorum! voltaj demek ısı demek bunuda unutma kardeş. Kolay gelsin
  • bir egzos fan takarak çözermiyim bu işi çünkü kasamdaki tak fan sadece içeri üflüyor ?
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

KAsa havalandırman yetersiz stok fan önemli değil de kasa içindeki ısıyı atman lazım dışarı! Isıları gözlemle ve yavaş yavaş yüksel ama voltaj vermeden daha fazla çıkabileceğini sanmıyorum! voltaj demek ısı demek bunuda unutma kardeş. Kolay gelsin
  • oo tek fan bide içeri üflüyor ısınan havayı atman lazım eksoz fan tak mutlaka kardeş kasa ne?
  • sıcaklıklarına bağlı. Asus proe'da kaç gösteriyo mesela cpu sıcaklığı.çok yükselmiyosa biraz daha arttırabilirsin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 24 Ocak 2006 15:44:43 >
  • everestle ekteki ölçtüğüm sıcaklıkara baktın mı kardeş ? cpu fanım 3500-3700 devirlerde çalışıyo tek problemim bu sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

sıcaklıklarına bağlı. Asus proe'da kaç gösteriyo mesela cpu sıcaklığı.çok yükselmiyosa biraz daha arttırabilirsin bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa oem heralde önünde Black Pearl yazıyo mavi siyah yan kapağı şeffaf bir kasa fan psu nun altında ...

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

oo tek fan bide içeri üflüyor ısınan havayı atman lazım eksoz fan tak mutlaka kardeş kasa ne?
  • bence işlemci sıcaklığı iyi oc yapmana engel olmaz gibi gözüküyor ama bencede kasadaki sıcak havayı dışarıya atacak bi egsoz fanı daha taksan iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.