Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BUGÜN ACİLDEYDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem düşüp başını yere çarpmış ayagını kırmış haberi yok,izmir bozyaka acildeydim sabah 06:00-akşam 16:00 anca geldik
    şunu gördümkü sağlıgınıza dikkat edin en umursamadıgınız olaylarda ölebilirsiniz bugün yanımızda bir bayan öldü sebebi aşırı şişman kalp krizi,yediginize içtiginize dikkat edin sigarayı bırakın yada arasıra acillere ugrayın orada insanların neler çektiklerini görün ben fena oldum bagıranlar acı çekenler ilgilenmeyen doktorlar

• Geçmiş olsun arkadaşım...

Allah kimseyi hastanelere düşürmesin...
  • büyük geçmiş olsun
  • gurcan1 geçmiş olsun :(
  • çok geçmiş olsun. insan sağlığının kıymetini mezar ve hastane gezince anlıyo zaten.
  • gurcan hocam yaa sizde bi sansızlıktır gidiyor yahu gecmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

gurcan hocam yaa sizde bi sansızlıktır gidiyor yahu gecmiş olsun

evet annem düşmüş hiç bir şey hatırlamıyor hanımda taş var ameliyat olacak zaten oğlum dogdugundan beri hastahalerde hep ameliyat oluyor bu dünyada bize şans gülmeyecek galiba neyse buda bizim yaşam tarzımız oldu artık ev-iş-hastahane sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 11 Ocak 2007; 16:44:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün benim doğum günüm...
    14 yıl önce açıldı
    bugün benim doğum günüm
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Geçmiş olsun arkadaşım...

Allah kimseyi hastanelere düşürmesin...

Amin.

gürcan kardeş gecmiş olsun.Ailene ve Herkese Allah acil şifalar versin.
  • Dün Haseki Hastanesine Uğradım Tuvalete Gitmek İçin Acilin İçinden Geçtim Sağlam Girdim Hasta Çıktım Vallahi...
  • Çok geçmiş olsun.Ama neden doktorları suçladığınızı anlayamadım.Siz 24 saatlik bir nöbetde acil polikliniğine kaç başvuru olduğunu bilyormusunuz? Doktor orada görevini yapar.Bir de acil olmadığı halde acile gelenler var bunları da hesap edin.Bu hiç de kolay bir iş değil. 24 saatlik nöbetde 400 hasta baktığımı biliyorum.Hadi gelin bakalım ilgilenin 400 hastayla.
    quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

Annem düşüp başını yere çarpmış ayagını kırmış haberi yok,izmir bozyaka acildeydim sabah 06:00-akşam 16:00 anca geldik
    şunu gördümkü sağlıgınıza dikkat edin en umursamadıgınız olaylarda ölebilirsiniz bugün yanımızda bir bayan öldü sebebi aşırı şişman kalp krizi,yediginize içtiginize dikkat edin sigarayı bırakın yada arasıra acillere ugrayın orada insanların neler çektiklerini görün ben fena oldum bagıranlar acı çekenler ilgilenmeyen doktorlar

• Allah acil şifalar versin.Amin...
  • Çok geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVaderr -- 11 Ocak 2007; 17:08:03 >
  • kimsenin kimseye hayri yok kardesim
    gecmis olsun
  • annnene cok gecmis olsun
  • Çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
  • Allah acil şifalar versin. inşallah en kısa sürede aileniz sağlıklarına kavuşur ve Allah bir daha böyle acılar göstermez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Çok geçmiş olsun.Ama neden doktorları suçladığınızı anlayamadım.Siz 24 saatlik bir nöbetde acil polikliniğine kaç başvuru olduğunu bilyormusunuz? Doktor orada görevini yapar.Bir de acil olmadığı halde acile gelenler var bunları da hesap edin.Bu hiç de kolay bir iş değil. 24 saatlik nöbetde 400 hasta baktığımı biliyorum.Hadi gelin bakalım ilgilenin 400 hastayla.
    quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

Annem düşüp başını yere çarpmış ayagını kırmış haberi yok,izmir bozyaka acildeydim sabah 06:00-akşam 16:00 anca geldik

Bu yüzden herkes doktor olamaz...

• acil şifalar...geçmiş olsun..
  • ALLAH acil sifalar versin buyuk gecmis olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.