Şimdi Ara

>>>>>arkadaşlar bu parçalar ne kadar eder.bir dostumuzdan alacağız<<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-gigabyte 970A-D3 AM3+AMD970/SB
    3-RAM 2X4=8GB G.SKİLL ARES BLUE DDR3
    4-1GB ATİ 6850
    5-harddisk 1TB WD İNTELLİ POWER (yeşil seri sanırım 5400rpm)

FİYAT HUSUSUNDA HEM BİZİ HEM DOSTUMUZU GÖZETELİM DİYORUM

YORUMLARINIZ BEKLİYORUM.ESİRGEMEYİN İNŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 13 Mart 2018; 21:45:44 >

• 1500 TL
  • Maks 800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sd3694 -- 14 Mart 2018; 3:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alsam verecegim bedel max 550 - 600 tl olurdu. Eski ve performansi gunumuz urunlerine gore dusuk urunler. Is gorurmu evet mutevazi bir sistemde idare edilir.

• maksimum 600 TL 1 TL üstü bile verilmez
  • Sar 500e

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En düşük fiyatlarla işlemci 250 - 260, anakart 180, RAM 200 - 220, ekran kartı 150 - 160, hard disk 100 lira desek yine de 800 - 900 lira yapıyor.. daha kasa, PSU da var.. 500 - 600 diyenleri dikkate alma bile.. ben de satmazdım 500 - 600 liraya.. piyasa ne ise odur hakkı parçaların..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

En düşük fiyatlarla işlemci 250 - 260, anakart 180, RAM 200 - 220, ekran kartı 150 - 160, hard disk 100 lira desek yine de 800 - 900 lira yapıyor.. daha kasa, PSU da var.. 500 - 600 diyenleri dikkate alma bile.. ben de satmazdım 500 - 600 liraya.. piyasa ne ise odur hakkı parçaların..

Hocam once degerli yorumun icin cok tesekkur ederim.

Kasasini normal bir kasa zannediyorduk.birde kasayi almaya gidince ne gorelim CM Haf x Rc-942 :))

1000liraya vereyim diye kendisi teklif etti.bizde kabul ettik.yigenim kullanacak ins.birde 120gb SSD takacaz oda 180 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 14 Mart 2018; 15:3:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

En düşük fiyatlarla işlemci 250 - 260, anakart 180, RAM 200 - 220, ekran kartı 150 - 160, hard disk 100 lira desek yine de 800 - 900 lira yapıyor.. daha kasa, PSU da var.. 500 - 600 diyenleri dikkate alma bile.. ben de satmazdım 500 - 600 liraya.. piyasa ne ise odur hakkı parçaların..

Kasasini normal bir kasa zannediyorduk.birde kasayi almaya gidince ne gorelim CM Haf x Rc-942 :))

1000liraya vereyim diye kendisi teklif etti.bizde kabul ettik.yigenim kullanacak ins.birde 120gb SSD takacaz oda 180 lira

Önemli değil kardeşim..http://www.coolermaster.com/case/full-tower/haf-x/ Eğer kasa bu linkteki ile aynı ise en kötü 200 liradan fazla yapar.. :)

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-haf-x-942-usb-3.0-oyuncu-kasasi-526140845/detay

PSU da aynı kalitede ise 1000 lira bu sistem için çok düşük kalır.. sakın kaçırma derim..

• Evet aynen bu kasa hocam. Ama cok buyuk yahu.gorunce hayretler icinde kaldim.altinda tekerlekleride var :))

• quote:

quote:

quote:

Önemli değil kardeşim..http://www.coolermaster.com/case/full-tower/haf-x/ Eğer kasa bu linkteki ile aynı ise en kötü 200 liradan fazla yapar.. :)

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-haf-x-942-usb-3.0-oyuncu-kasasi-526140845/detay

PSU da aynı kalitede ise 1000 lira bu sistem için çok düşük kalır.. sakın kaçırma derim..

abartmasanız....

sanırım sizde de fx8120 var ve satışa yer yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sky_Vision

quote:

quote:

quote:

abartmasanız....

sanırım sizde de fx8120 var ve satışa yer yapıyorsunuz.

Abartmıyorum kardeşim.. o kasayı gördün mü sen yakından hiç canlı.. Dev gibi kasa.. bir incele ya da videosunu izle.. link verdiğim siteden en düşük fiyat 250 lira.. ben 200 dedim.. diğer ilanlarda 300 - 400 liraya satıyorlar.. bu arada bende FX 8120 değil, FX 6300 var.. satmıyorum, kullanıyorum şu anda.. imzama bakabilirsin.. şu anda kullandığım sistem yazıyor orada.. ve sistemi satacak olsam emin ol 500 - 600 liraya satmam.. ölücülere bedava mal yok bizde..

• quote:

Evet aynen bu kasa hocam. Ama cok buyuk yahu.gorunce hayretler icinde kaldim.altinda tekerlekleride var :))

Olsun büyük kasa iyidir kardeşim.. püfür püfür serin çalışır.. 7 - 8 sene rahat kullanırsınız o kasayı.. :) 20 ya da 23 cm fan bile takılabiliyor.. buzdolabı gibi olur içi.. :) yalnız PSU da önemli.. onu da bir yazarsan iyi olur..
  • Peki hocam alanada satanada hayirli olsun.bit pazarina nur yagarmi yagar........

• quote:

quote:

Evet aynen bu kasa hocam. Ama cok buyuk yahu.gorunce hayretler icinde kaldim.altinda tekerlekleride var :))

Olsun büyük kasa iyidir kardeşim.. püfür püfür serin çalışır.. 7 - 8 sene rahat kullanırsınız o kasayı.. :) 20 ya da 23 cm fan bile takılabiliyor.. buzdolabı gibi olur içi.. :) yalnız PSU da önemli.. onu da bir yazarsan iyi olur..

Hocam inan bakmak aklima gelmedi.fatih ten umraniye ye gitti kasa.ustte yukariya bakan 2 tane fan vardi biri ledli birisi siyah. Arkada thermalteke yesil ledli fan vardi.baktim ses yapiyor kestim elektrigi.birde onde vardi.birde kasa kapaginda

• quote:

quote:

quote:

Hocam inan bakmak aklima gelmedi.fatih ten umraniye ye gitti kasa.ustte yukariya bakan 2 tane fan vardi biri ledli birisi siyah. Arkada thermalteke yesil ledli fan vardi.baktim ses yapiyor kestim elektrigi.birde onde vardi.birde kasa kapaginda

Tamam, önemli değil kardeşim.. hayırlı olsun o zaman.. inşallah alan kişi memnun kalır kasa ve sistemden.. kasada soğutma opsiyonu bol zaten.. kafasına ya da bütçeni göre ayarlar alan kişi.. :) bir ara ararsın ya da gidip bakarsın kasanın PSU marka ve modeline.. ona göre yenisini önerebiliriz.. ya da kullanmaya devam eder.. çünkü işlemciye sağlam O.C. yapması gerekecek GTX 1050 Ti falan gibi bir kart alırsa.. kasa sağlam, anakart da iyi.. geriye PSU kalıyor bilinmesi gereken..

• Tek başına hafx bile iş yapar ama diğer bileşenler max 600-700 eder. Kasa değerli sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.