Şimdi Ara

Arkadaşlar bu oyuna başlıcam ama bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu ve bu oyun tarzları gibi oyunları hiç oynamadım

lol'ü çok oynamak istiyorum , sitesine girdim 100lerce savaşcı falan var ilgimi çekti

sorularım benim

bu oyunu ne kadar zaman da kavrarım sizce(iyi bir pc oyuncusuyum) çok uzun mu sürer öğrenmek. gördüğüm kadarıyla inanılmaz karışık bir oyun

2.si ise bu oyundada premium gibi şeyleri almadan paralı oyunculara karşı oynamak zor mu, başka oynadıgım oyunlarda premiumlular hep eziyordu

bu oyunda knight gibi sürekli bir karakteri güçlendirmeye mi calısıyoruz yoksa her girişte maç yapar gibi oynayıp cıkıyomuyuz

sorularım saçma olmuş olabilir belkı ama sormam lzm

• 1-Oyunu öğrenmen kısa sürer ama ustalaşman zaman alır
    2-Hayır
    3-Her oyunda baştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

1-Oyunu öğrenmen kısa sürer ama ustalaşman zaman alır
    2-Hayır
    3-Her oyunda baştan

eyvallah. başka önerebileceğin birşey varmı

bi de oyunu nereden indireceğimi bile bilmiyorum. yani herkesin oynadıgı yerden oynamak istiyorum yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavaroviç

quote:

2-Hayır
    3-Her oyunda baştan

bi de oyunu nereden indireceğimi bile bilmiyorum. yani herkesin oynadıgı yerden oynamak istiyorum yardımcı olurmusun

Sitesinden indirebilirsin, bence Türkiye sunucusunda başla burdan:http://tr.leagueoflegends.com/

• quote:

quote:

2-Hayır
    3-Her oyunda baştan

Google'a loltr yaz siteye git kayit ol sonra oyunu indirebilirsin indirdikden sonra bi 2 saat falan netine gore deisir patch aticak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2-Hayır
    3-Her oyunda baştan

Sitesinden indirebilirsin, bence Türkiye sunucusunda başla burdan:http://tr.leagueoflegends.com/

Ingilizcen varsa trde baslama derim pisman olursun

West yada east oyna

• tmm dediklerinizi yapacam. boş zamanım da çok can sıkıntısı olmaz artık ,

inş bugün başlarsam siteki şampiyonlardan amumu ilgimi çekti onla oynamak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna başlama bence çünkü iyi oynayabilmek gerçekten vakit,sabır ve emek istiyor.Daha önce Dota,LOL gibi moba oyunlarda tecrüben yoksa ayrıyeten zaman alacak.
    Üstelik oyuncu kitlesi 5 kuruş etmez bilmeden en çok ben biliyorum havasında gezenler mi dersin hadi trolleyelim xD yapıp oyun katledenler mi dersin tavsiye verdiğinde anne bacı küfredenler mi dersin haddi hesabı yok.Ayrıca Knighttan farklı olarak takım oyunu olduğu için ve her oyunda bu kalitesiz kitleden minimum 2 taneside takımında olduğundan dolayı insan ne kadar sakin olursa olsun bazen sinirleniyor.

Ha sen niye hala oynuyorsun dersen 4 yıldır oynuyorum bu oyunu şu an alternatif bir tane yeni oyun bulsam direk bırakıcam o kadar söyleyeyim uzak dur.RPG seviyorsan RPG oyna.
    Yok illa moba oynamak istiyorum dersende bilgisayarın iyiyse infinite crisis çıktı ben beğendim lolle birebir aynı mantık lole göre fazladan olaylarıda var türk oyuncu yok denecek kadar az ama bende 1 oyun atınca pc alev alıyor.Bende şu an Heroes of Stormun çıkmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 11 Nisan 2014; 13:44:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Oyuna başlama bence çünkü iyi oynayabilmek gerçekten vakit,sabır ve emek istiyor.Daha önce Dota,LOL gibi moba oyunlarda tecrüben yoksa ayrıyeten zaman alacak.
    Üstelik oyuncu kitlesi 5 kuruş etmez bilmeden en çok ben biliyorum havasında gezenler mi dersin hadi trolleyelim xD yapıp oyun katledenler mi dersin tavsiye verdiğinde anne bacı küfredenler mi dersin haddi hesabı yok.Ayrıca Knighttan farklı olarak takım oyunu olduğu için ve her oyunda bu kalitesiz kitleden minimum 2 taneside takımında olduğundan dolayı insan ne kadar sakin olursa olsun bazen sinirleniyor.

Ha sen niye hala oynuyorsun dersen 4 yıldır oynuyorum bu oyunu şu an alternatif bir tane yeni oyun bulsam direk bırakıcam o kadar söyleyeyim uzak dur.RPG seviyorsan RPG oyna.
    Yok illa moba oynamak istiyorum dersende bilgisayarın iyiyse infinite crisis çıktı ben beğendim lolle birebir aynı mantık lole göre fazladan olaylarıda var türk oyuncu yok denecek kadar az ama bende 1 oyun atınca pc alev alıyor.Bende şu an Heroes of Stormun çıkmasını bekliyorum.

hocam o küfür eden seviyesizleri takmam ben ya sadece oyunuma bakarım

ingilizcem var ama zayıf bu yüzden türk oyuncularla oynamak isterim

diğer oyun tavsiyelerini kaydettim ama inş bu lol'üde oynucam çünkü zaman var hergün

• Canavaroviç kullanıcısına yanıt
    vallahi bak dediğim gibi 26 yaşında adamım genel lol oyuncularının yaş ortalamasının epey üstündeyim sakin bir insanım çoğu zaman karşımdaki adam küfür ettiği zaman güzel dille uyarırım olmuyosa kapatırım falan ama bazen insan öyle çileden çıkıyorki edilen laflar falan zoruna gidiyor.
    Oyunlarda hırslıysan,agresifleşiyorsan şu an küfür edenleri takmam desen bile ileride sende takarsın.Ben hala infinite crisiste ısrarcıyım oyun daha çok yeni açık betaya geçti.Oyunun ilk oyuncularından olacaksın tabi yinede sen bilirsin.
  • Hocam oyunu kavraman kisa zamanini alir ama ustulasmak okadarda kolay degildir.100 kusur sampiyon var her birinin skillerini bilmelisin tanimalisin onlari.karsina geldiklerinde ne yapabilecegini kestirmelisin.ayrica karisik gibi gelebilir ama hicde karisik degil sikinti yapma.kavrarsin mantigini.valla ole aman aman para bayilacagin bir oyun degil.parasizda istedikleri yaparsin fakat bu sabir gerektirir.6300 biriktirmek zamanini alir bu yuzden sabredemeyip rp cekebilirsin.ileride kostumler falan ilgini cekiyosa onlara basarsin parayi.gelistirmek icin bol bol mac yap unlu kisilerin videolarini izle.top mid bot lane jungler gibi kavramlari ogren.sana tawsiyem hayatinimahvetmek istemiyosan baslama.haaa bende peygamber sabri var sikinti yok diyosan ozaman tmm.cok bagimlilik yapar derslerinden geri kalirsin.herzaman aklina gelir oynamadiginda.sevgilinin yaninda bile bianonce eve gidip lol oynasam dersin.dozunu ayarlayabilirsen ne mutlu sana.hadi basarilar

• beyler oyun 30mb neden bu kadar düşük boyutu şimdi indirdim

2.si ise şu nedir. sitede bi canavar gelmiş

Bugün League of Legends mağazasındaki yerini alan Hiçlik’ten Gelen Fizz ile 1350 RP karşılığında (14 Nisan’a kadar indirimli olarak 975 RP) Adalet Meydanlarına dehşet salın!

her oyuna başlangıçta herşey 0lanıyosa burda yazan şey nedir acaba?
  • quote:

beyler oyun 30mb neden bu kadar düşük boyutu şimdi indirdim

Bugün League of Legends mağazasındaki yerini alan Hiçlik’ten Gelen Fizz ile 1350 RP karşılığında (14 Nisan’a kadar indirimli olarak 975 RP) Adalet Meydanlarına dehşet salın!

Oyun oynadıkça sana İtibar Puanı geliyor bunlarla şampiyon açabiliyosun. O hiçlikten gelen fizz şampiyon kostümü ama oyuna etkisi yok bi tek görünüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Oyun oynadıkça sana İtibar Puanı geliyor bunlarla şampiyon açabiliyosun. O hiçlikten gelen fizz şampiyon kostümü ama oyuna etkisi yok bi tek görünüş

yani anladıgıma göre bütün şampiyonları oynayamıyoz hemen lap diye öylemi

puan arttıkça güçlerine göre zamanlamı acılcak digerleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

yani anladıgıma göre bütün şampiyonları oynayamıyoz hemen lap diye öylemi

puan arttıkça güçlerine göre zamanlamı acılcak digerleri

Her salı 10 tane şampiyon geliyor ücretsizlere bunlardan oynanıyor en başta

İtibar Puanı maç oynadıkça gelir güçlü güçsüz diye pek fark yok fiyat farkının sebebi çıkış tarihlerinden dolayıdır. Yain 450lik güçsüz 6300lük güçlü diye bişey yok

• pek anladım diyemem anlattıgından ama bakalım oynadıkça öğrencez. rehberede bakayım biraz lap diye dalmıyım oyuna bilgim 0 suanda oyun hakkında

şuanda oyunu kuruyor güncelleniyor %5'de

becerebilirsem bugün oyuna girmeyi amumuyu alacam çok tatlı bişi gözüküyo resimde
  • 20 yaşından küçüksen başlama lütfen oyuna
  • ilk başta free(bedava) şampiyonları oyna biraz oyuna alış sonra kazandıgın ip(itibar puanı) ile bedavadaki şampiyonlardan beğendiğini alırsın çünkü bedava olan şampiyonlar 1 hafta duruyor sadece sonra değişiyor amumu güzeldir ama başlangıç için iyi değil tank şampiyona gidip zeal kasarsın falan annie-ashe-master yi-kayle tavsiye ederim başlangıç için
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

20 yaşından küçüksen başlama lütfen oyuna

küçüğüm ama merak etme beyin yaşım büyük. xd ci değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

20 yaşından küçüksen başlama lütfen oyuna

genelevler bile 18 yaş istiyo sende abartma istersen 16-17 normal

Edit:Yaşım 21
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.