Şimdi Ara

arkadaşlar bu modeli (DV6-1371E) almaya karar verdim hakkında yorum yapabilcek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
    çok ısınma gibi bir sorunla karşılaşırmıyım ve bu modelin ekranı led mi ? hp nin garantisinde sıkıntı çekermıyım, ,çok yönlu kullanacağım pc yi oyunlarda filan yeterli olurmu? (yeterli gibi geliyo bana :))
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşşekkür ettim.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vy653ea-dv6-1371e-core2duo-p8700-2.53ghz-3072mb-320gb-1024mb-hd4650-15,6-bt-dvdrw-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41557

• quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

v6- 1371

kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
    çok ısınma gibi bir sorunla karşılaşırmıyım ve bu modelin ekranı led mi ? hp nin garantisinde sıkıntı çekermıyım, ,çok yönlu kullanacağım pc yi oyunlarda filan yeterli olurmu? (yeterli gibi geliyo bana :))
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşşekkür ettim.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vy653ea-dv6-1371e-core2duo-p8700-2.53ghz-3072mb-320gb-1024mb-hd4650-15,6-bt-dvdrw-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41557

arkadaşım bence yeterli.. ben 512 mb 9600 gt ekran kartındaa bütün oyunları oynayabiliyorum gerisinide sen düşünn

sana bir tawsiye hp den şaşma çok yönlü olarak kullanımda hp bir numaraa

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Oyunlarda yeterli olacaktır.

http://gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89044&ad=PACKARD-BELL-TJ75-JO-114TK-i5-430M-4GB-320GB-Tasinabilir-Bilgisayar

Bunu da inceleyin derim...

yönetici arkadaşım linkinde sorun war direk sayfaya giriyor....ama önerdiğin ürün de fena değil yaniii özellikler yüksekk ama almak için bin defa düşünmek gerek

• packerd bell i 1 aydır alsammı almasammı diye düşündüm tam alcaktım vazgeçtim garantide çok uğraşırım diye :S

hp nin özellikleride ban yeter fakat etrafımda kullanan bir kaç kişi alma alma diyo:D sorun çıkartıyomuş hep servise git gel yaparsın dediler valla şaşırdım ne alcağmı 1.5 aydır bakıyorm kafam allak bullak sinirlerim bozuldu yha:S lenova var bide y550 modeli onada baktım ne alcam ben yha puff :S
  • quote:

packerd bell i 1 aydır alsammı almasammı diye düşündüm tam alcaktım vazgeçtim garantide çok uğraşırım diye :S

hp nin özellikleride ban yeter fakat etrafımda kullanan bir kaç kişi alma alma diyo:D sorun çıkartıyomuş hep servise git gel yaparsın dediler valla şaşırdım ne alcağmı 1.5 aydır bakıyorm kafam allak bullak sinirlerim bozuldu yha:S lenova var bide y550 modeli onada baktım ne alcam ben yha puff :S

şimdi şöyle arkadaşım hp çook pc sattığı için hepsinden çok daha arıza çıkarması normal bişeee bu eloktronik işide biraz şans iyide çıkar kötüde bütün markalarda böyledirr..ben aldığıma pişman değilim yine hp alırım yinee abi tasarım warr bir yerde pc ni açtığın zaman dikkat çekiyosunn..........

servis konusundada hp yeni bir uygulama başlattı eskisinden daha iyi hizmet kalitesii warrr......

fiyat aralığını söyle belki daha farklı modeller önerebilirizz

• bende bugun sipariş verdim ddr3 ram 7200 rpm hdd packard bell siparişimi iptal edip verdim nedeni review sitesi ve önceden koyuncunun bana yaptığı ilgisiz tavırlar en azından hp alınca kapıdan al kapıdan ver garanti süper hp ve dell de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1500 - 1800 zorlarsam 2000 olur :) çokta uçmak istemiyorum.
  • quote:

1500 - 1800 zorlarsam 2000 olur :) çokta uçmak istemiyorum.

2000 e i7 li casper bile alırsn da.casper alır msn bilemem
  • sence alınırmı :D gerçi hp yerine casper al diyenlerde var etrafımda ama pek sıcak bakmadım tabi:D
  • quote:

bu nasıl pekihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-028163-y550-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-gf-1024mb--gt240-bt-15.6-dvdrw-w7p64/productdetails.aspx?I_ID=41014 olmadı hp yi alacam yhaw yeter artık:)

aşağı yukarı hp ile aynı özelliklere sahip ...

bi bak şu modele:

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108515/hp-pavilion-dv6-1386et-vy655ea-.aspx

• güzel ürün buda ama ben p8700 le p8800 arasında fazla bi fark görmuyorum o yuzden p8700 lü olanı alırım cebe para kalır sorunum sadece hp alınırmı :) ne güzel alcaktım arkadaşlar etkiledi tırstım biraz o yüzden yazdım forumda kullananlar yardım eder diye hea bide çok ısınıyomuş öyle dediler:)
  • quote:

güzel ürün buda ama ben p8700 le p8800 arasında fazla bi fark görmuyorum o yuzden p8700 lü olanı alırım cebe para kalır sorunum sadece hp alınırmı :) ne güzel alcaktım arkadaşlar etkiledi tırstım biraz o yüzden yazdım forumda kullananlar yardım eder diye hea bide çok ısınıyomuş öyle dediler:)

ewet ısınma oluyor ama korkma laptop yanmıyorr bioos sürümleri ile de halledebilion zaten arkadaşlarınada söyle ki fanı çihazın dibinde olan han gi pc ısnmazz........

walla arkadaşım ben memnunum pcemden geriside sana kalmışş ister al ister almaa senin tercihinn......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.