Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU MAKİNE DEDİKLERİ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tanıdığım bir hacker var. Adam sürekli bende 25 tl lik makıne var oyle saldırı yapıyorum dıyor. Bu makine dediği nedir acaba. Bilgilendirirseniz Çok sevinirm ?

• O Hackere Söyle Bıraksın Bu İşleri :D
    25 Tl Dediği Ya bilgisayarının Program Yüklü Bir Parçasıdır Yada 1 Aylık Ucuz Serverlerdendir.
    Hacker Eğer Sana Bunu Hotmailde Söylediyse Şikayet Edebilirsin Çünkü Hotmail Dava Açınca Bilgi Veriyor Ama Gmail Vermiyor O Yüzden Hackerlerin %90 ı Gmail Kullanır
  • Onun makine dediği şey VPS dir. Sanal sunucu yani. İnternet sitesi barındırma vb. şeyler için kullanılır. Ancak bi VPS ile ddos saldırısı yapıp kendine hacker diyorsa vay onun haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbak

Onun makine dediği şey VPS dir. Sanal sunucu yani. İnternet sitesi barındırma vb. şeyler için kullanılır. Ancak bi VPS ile ddos saldırısı yapıp kendine hacker diyorsa vay onun haline.

Kardeşim sitelere degil ama cs 1.6 serverlerına saldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3la

quote:

Onun makine dediği şey VPS dir. Sanal sunucu yani. İnternet sitesi barındırma vb. şeyler için kullanılır. Ancak bi VPS ile ddos saldırısı yapıp kendine hacker diyorsa vay onun haline.

Ben ona hacker demem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

kimsede demiyor aga bu nedir.

http://forum.donanimhaber.com/m_76087782/f_//tm.htm#76087782

hahahaha iyi yakalamissin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

quote:

quote:

Ben ona hacker demem.

Kardeş ben size makinenin adı nedir diye sordum siz ondan başka herşeyi yazdınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

quote:

quote:

Ben ona hacker demem.

Kardeş ben size makinenin adı nedir diye sordum siz ondan başka herşeyi yazdınız

Bunu googleye yazsan daha iyi illegale girebilir. Sana sadece sunu soyliyim makine falan degil ping atiyirdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedense aklıma bu geldi
     ARKADAŞLAR BU MAKİNE DEDİKLERİ NEDİR ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.