Şimdi Ara

Arkadaşlar bu kızın amacı ne ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 3 okuyorum arkadaşlar, 3 senedir tanıdığım bizim sınıfta olan bir kız var, bana bu sene yakınlık göstermeye başladı yanıma gelip konuşmaya çalışıyordu, ben telefonla uğraşırken telefonu elimden alıp göz göze konuşmak istiyordu, telefonumdaki fotoğraflardaki kızları soruyordu, saçlarımla oynuyordu, sabahları günaydın mesajları atıyordu vb şeyler ister istemez bendede kıza karşı bir yakınlık oluştu bir akşam mesaj attım senden hoşlanıyorum kararına saygı duyucam diye, zaman diyerek cevap verdi, gel zaman git zaman bu arada gene konuşmaya devam ediyoruz tabi ama bu geç mesajlar atıyordu sorularımdan kaçıyordu, gel zaman git zaman ben yine mesaj attım Herşeye rağmen seni seviyorum diye, kızda ben sana sev demiyorum zaten ama seviceksen herşeye katlanıcaksın dedi, ben kör kütük aşık oldum ona olan ilgim ve sevgim gün geçtikçe dahada büyüyordu eee nede olsa seven neye katlanmazki? derken bir akşam mesaj geldi telefonuma ben seni arkadaş olarak görüyorum sevgili olamayız seni bu hale getirdiğim için özür dilerim hayatında mutluluklar dilerim arkadaşım ! diye, hiç birşey yazamadım şoka girdim resmen, araya 15 tatil falan girdi tamı tamına 20 gün konuşmadık sonra ben başka biriyle çıkmaya başladım, halen sınıfta kızla muhattap olmadığım halde inadına gelip sataşıyor ben arkadaşlarımla konuşurken bana laf sokmaya çalışıyor , lakap falan takıyor, ittirip kaktırıyor, tipe bak vb şeyler diyor, en önemlisi bugün hakkımda birşeyler uydurdu tartışma başladı dayanamadım girdim lafa benim sevgilim hakkında konuşmaya başladı patlak falan demeye başladı, bende ona birsürü laf söyledim ama herkes benim göt ettiğimi söylüyor :D Facedede kendince durumlar paylaşıyor 2 gün önce şöyle bişi paylaşmış ''Yeni sevgilinle bana hava atma 2, el olduğunuda unutma'' yazmış.
    Ya arkadaşlar benim anlamadığım şey madem herşeyi başlayıp bitiren sensin ki buna rağmen bile haksızsın bu durumda o kadar duygularımla oynadın gene dönüp bişi demedim şimdi neden bu tür davranışlar sergiliyorsun insanda az onur gurur olur !!!

• Okumayın 2. El sevgili alan çocuğun 1. El ile tartışması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu okuyamam
  • non legor non legar N kullanıcısına yanıt
    Dostum ortada bi durum var ve çözülmesi gerekiyor kısa ve caydırıcı açıklamalarla okumaya niyeti olup yardımcı olacaklarıda kışkırtma !!
  • ağlattın lan

ne güzel günler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• okuduklarımdan anladığım kadarıyla tam bir ergensin

step 1: ergen olmayı bırak
    step 2: ilk kızı ipleme artık. çünkü o da ergen.
    step 3: ilk kızı artık iplemediğine göre, ikinci kızla hayatını yaşa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş, insanlar Kıbrıs meselesini bu kadar kafaya takmadı
     Arkadaşlar bu kızın amacı ne ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 23 Şubat 2015; 21:48:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crimson kullanıcısına yanıt
    Hocam iplemediğim halde bulaşıyor sorun burda amacı ne şuan bu salağın ??
  • Şşş otur bi soluklan hemşerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezzototo10

Hocam iplemediğim halde bulaşıyor sorun burda amacı ne şuan bu salağın ??

amacı çok açık değil mi?

totosunu kaldırdın kaldırdın ağrı dağına çıkardın. sonra diğer kız işin içine girince bir anda itin tötüne soktun ilk kızı. kız da bunu egosuna yediremedi.

yani baştan aşağı karaktersizlik akıyor kızdan.

bırak sataşsın. hoşuna bile gitmeli aslında sataşıyor olması

• 2.sevgilisiyle 1.sevgilisine hava atıyor adam benim daha 1.sevgilimi kıskandıracak hiç sevgilim yok.hiç hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaldırmaKuvveti -- 23 Şubat 2015; 21:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

2.sevgilisiyle 1.sevgilisine hava atıyor adam benim daha 1.sevgilimi kıskandıracak hiç sevgilim yok.hiç hem de

Bendensin

Hocam öyle hoş sataşmalar yapmıyor yani gerçekten ağır şeyler bi gün kız mız demicem vurcam iki tane ağzına sonra kızamı gücün yetiyor olucak
  • 16 yaşında kızın sınıf ortamında söylediği kelime ''patlak''? Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz abicim ?

Ayrıca Kiz besbelli sana yoklukta gider cepte bulunsun gözüyle bakıyor sen de güzelce gidiyosun.
    Madem sevgilin var bırak ilişme görmezden gel ittirsin kaktirsin bir olur iki olur mal gibi kalır peşinden koşar sen de yüz vermezsin ne diye kendini paraliyosun

• Böyle olucağına hiç olmasın daha iyi dostum ;)
  • Rinoritze kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendime yeni sayfa açmışım o kız neyin kafasını yaşıyor bilmem ama, o kızın bana ne gözle baktığıda beni alakadar etmez eğer ben gitseydim hala onun yolundan bir kızla çıkmazdım, sorunda burda zaten görmemezlikten geliyorum ama bir yere kadar, çok ağır hakaretler ediyor çıktığım kıza laf ediyor bunları ne cürretle yapabiliyor onunla muhattap olmadığım halde ? benim sana sorduğum soru bu insanda hiçmi onur gurur olmaz ??? olan olmuş biten bitmiş ve herşeyinden böyle olmasına tek sebep olan o hala neyin derdinde buz kız ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezzototo10

Hocam ben kendime yeni sayfa açmışım o kız neyin kafasını yaşıyor bilmem ama, o kızın bana ne gözle baktığıda beni alakadar etmez eğer ben gitseydim hala onun yolundan bir kızla çıkmazdım, sorunda burda zaten görmemezlikten geliyorum ama bir yere kadar, çok ağır hakaretler ediyor çıktığım kıza laf ediyor bunları ne cürretle yapabiliyor onunla muhattap olmadığım halde ? benim sana sorduğum soru bu insanda hiçmi onur gurur olmaz ??? olan olmuş biten bitmiş ve herşeyinden böyle olmasına tek sebep olan o hala neyin derdinde buz kız ???

Yahu birak boşver, ignorela kızı kısacası

Yani diyecek kelime bulamıyorum sen ve senin gibilere şimdi burda kötü bi laf yazıcam ben ceza yiyecem forumda, o kadar haysiyetsizliği şerefsizliği o kız yapıyor ben adam gibi seviyorum gene bile ergen ben oluyorum öylemi ??
  • kezzototo10 K kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun var kiz baya bi yakinlasti bana bildigin yurudu seni arkadastan ote seviyorum dedi ben de seni dedim. Noldu artik anlamadim simdi yuzume bakmiyor. Bildigin bi gun once konustuk bunlari bi gu sonra artik takmiyor beni. Niye oldugunu soracam yakinda. Yani dusunuyorum neden olabilir hic bir nedeni yok. Sinifimda baska kiz da yok kendimi yakin hissettigim. Ilk defa bi kizla bu kadar yakin olacaktim o da gitti elimden. Asosyallik basa bela. Ya bu arada geri arkadas olmak icin napmak lazim ben daha kiza cikma dahi teklif etmedim bu arada. Bu arada anlamadigim bir sey var kiz her gun snap atardi whatsappa girerdi onlari da yapmiyor artik. Beni engelememis mesaj atinca bi gun sonra cevap verdi. Neyse ya iste anlattim olayi nasil geri arkadas olabilirim?

• AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Zorlama gelirse o gelir vur kaç taktiği yapıyor çakal bunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.