arkadaşlar bilgisayarımda çok ilginç bi sorun var bilgisayarı normal açıyorum kapatıyorum elektirik kesmeden tekrar açınca bilgisayar açılışta xp yazan yerde takılıyor yükleme çubuğu olan yerde elektirik kesip açınca takılmadan açılıyor bilgisayarcıya gidince böyle olmuyo
sonra bende sorunun kaynağının benim evdeki çevre birimlerinden birinde olduğunu ayıktım ve tek tek çıkartarak denedim
ve en beklemediğim parça ekranı takmayınca bilgisayar çatur çutur açılıp kapanıyor
ekranım LG FLATRON L 1750SQ
Bu ekranda ne gibi bi sorun olabilir arkadaşlar lütfen bir el atın garantisi dolalı 1 ay oldu malesef ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
monitorunun guc kablosu monitorden cikip kasana mi giriyor yoksa direk prize mi bagli
eger monitorun, gucunu kasa uzerindeki guc kaynagindan aliyor ise, guc kaynagin yetersiz geliyor olabilir. 5-10 liralik bir guc kablosu ile monitoru direkt elektrik prizine baglayarak sorunu cozme ihtimaliniz var.
tabii bu, bir olasilik.
Yok teşekkür ederim ama direk kendisi prize bağlı monitör malesef bugünde driverini yükledim tak kullan olmasına rağmen yine aynı sorunu yaşatıyor
Ekranın bağlantı tipi nedir arkadaşım?
* 17.0" İzlenebilir Alan * Çözünürlük: 1280 x 1024 * Nokta Aralığı: 0.264 mm. * Parlaklık: 250 cd/m2 * Kontrast Oranı: 500 : 1 * Görüş Açısı: 160/160 (Yatay/Dikey) * Tepki Süresi: 8 ms * Tarama Frekansları:: 30 ~ 83 kHz Yatay, 56 ~ 75 Hz Dikey * Video Sinyali: RGB Analog * Sync Tipi: Separate, Composite, SOG * Bağlantı: PC 15 Pin D-sub * DDC: DDC 2B * Güvenlik: UL,CUL,TUV-GS,SEMCO * EMC : FCC-B,CE * TCO-03 Düşük Radyasyon * Ergonomi: ISO 13406-2 * Enerji Tasarrufu: EPA Energy Star
ya arkadaşlar bu kadar vahimmi durum 80 küsür kişi okumuş hiç kimse bi yorum yapmamış
arkadaslar kaç gün geçti daha önce bu problemi yaşamış olanlar lütfen yardımcı olsunlar çok çaresizim bilgisayarı sürekli bekleme modunda tutuyorum yoksa açılmıyor lütfen yardımcı olun