Şimdi Ara

ArkadaşlAr Bu Ayın 15 şinde açılacak olan server hangisiydi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

seviyen saten yerlerde gezior

Bocuk mu Vızıldadı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

quote:

seviyen saten yerlerde gezior

Bocuk mu Vızıldadı?

o bocuk sen olmayasin?
  • savaş alanı gibi oldu burası
  • bu konu kitlensin
  • Bu zamana kadar forumda seviyemi bozmadım korumaya çalıştıkca bazı kişilerin üzerine gidilmesi canımı sıktı bende müdahale ettim bir hatam olduysa affola. SananeTr ye teşekkür ederim kişilik komplex i nasıl birşeymiş öğrenmiş oldum 17 yaşındaki bir bebeden
  • trex bey serverı bıdaha kurmaya karar verdi ama suan sitede sorunlar war benim tahminimce dusmanları cok fazla muahahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Altıma Sıcmakla mesgulum su anda Az sonra Hılton un catısına cıkıp ıntıhar edıcem sonra gorusuruz

sanane tr senin gibi salakolar olduğu sürece bu forum kirleniyo zaten çok biliosan kendin yap adama laf edip durma
    oynamıyosanda yorum yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 20 Haziran 2006; 22:09:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

trex bey serverı bıdaha kurmaya karar verdi ama suan sitede sorunlar war benim tahminimce dusmanları cok fazla muahahaha

yok lem yok dusman falan kalmadi yok ole seler SQL serwerini caçmamıs bahadir hem pıyasadada yok ondan duymasın kızar dusman kalmadi artık kapattildi konular herkes acmasın daha

olsa bıle sorun cıkarmak olamz artk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 20 Haziran 2006; 22:18:19 >

• arkadaşlar bu konu biraz fazla uzadı artık bırakın yaw şimdi forum boğulacak
  • bahadır duysun kızsın napabilirm o kızarsa
  • arkadaşlar hepinizin huzurunda bu horrorun lamerliklerini anlatiyim adam dün benim msn yi dondurmuş msn freeze ile geliyor arkadaşları diyor msn ni patlatcakmış tabi lamerya benim msn mi dondurdugunu düşünüyo o an parola sıfırladım yine girdim lamer oldugu nerden belli bide sitemi cokertcekmis şimdi bu ping atmayı bile beceremio eski sitede sql i acmadıgım icin ana sayfaya gec giriyordu bu hem ping atıyor lamerligini gosteriyor hemde o pingin işledigini sanıyor ondan sonra bende sql i actım yine hızlı girmeye basladı işte lamer gelmiş simdide dior osiristen hack kodlarını aldım senin serverinin kabusu olacagım o kodları ben buldum osirise verdim php ye cevirmesi icin oda bilmiorm tam cevirdimi ondan sonra alpere vermiş alper dior hacklicem serveri ulan ben buldum o kodları o kodlarla kimi hacklion sen o kodların ne tür sitelerde işledigini bilmiyormuyumda sana o fırsatı tanıcam ISTE BUYUK LAMER HORROR

• ben oyle bir sey yapmadım ben birisine dusman olsam bile adilik yapmam bana iftira atma her seyi bilip bilmeden konusuyosun ogren gel ondan sonra konus benmi yapmısım yapmamısmıyım adamın benden baska dusmanlarıda war demekki direk benim ustume iftirayı basıo ayıp senin bu yaptıgın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Server böyle bir makinede acılıyor ceneni artık kapalı tut kendını begenmıslık veya bışgı salagı oldugunu bu kadar bellıe etmene gerek serverı trex ılebırlıkte ben acıyorum sponsor oldum sırf sana kapak olsun die server amerikadaki bir dedicated makinede acılıyor

AMD 1400 1 GHz
    80 GB HDD 1 GB Ram
    100 Mbit Port Limitsiz trafik
    cPanel, Plesk, DirectAdmin

BraVOooOoooOOoOOooOOO!!!!!
  • Yaw Keşke Açmasaydım Şu konuyu BeaMillet birbirine girdi benim amacım sadece siteyi ve serverin ismini almaktı ama neden se konu saptı
  • isteyen istediği server dakassın ben o ebru günde$i gördüken sona kasmam herkese ii oyunlar....
  • mu online servermı ebru gundes online oyunumu belli deil ama soul rever seni burdan kutluyorum Bravoo
  • Ya trash dedıcated fılan acıldıgı yok sallıo... bebek warya kandırcanız
  • Bu server ile daha 3 gün önce alakam yoktu kendim server kurucaktım ama bu işlerden anlamadığım için trex ıle baglantı kurdum ve serverın sorumlulugunu ben aldım dedıcated makınayı ben kıralıyorum server ıcı problemler trex ın maddı destek benden ama server hakkında yorum yapmadan once bana bıldırırsenız memnun kalırım en azından bundan sonra problem oldugunda benımle muhatap olun trex ıle değil yanı.

Bir şekilde bu server o kötü günleri geride bırakıp tekrar aktif hale gelicek o yada bu şekilde.

tek korkum forumdaki bir kaç kendini bilmez herifin servere saldırı düzenlemesidir kaldıkı sözleşme yaptığım şirkete bunu dile getirdim ping ve benzei saldırılara karşı güvenlik için 2 adet dedicated makina bulunduruyoruz o konusa sorun yaşanmaz içiniz ferah tutun kelimesini kullandılar yani endişelenicek tek konu suanda hazır mu toolz kaldı sizlerde taktir edersiniz ki her webmaster kendisini düşünür ve yaptıgı sitede mutlaka bir acık bırakır mu toolzda hazır bır system oldugu için neredeyse herkes db lerin uzantılarını bılıyor db lerın ısımlerını değiştirsek dahi bir şekilde bulunmasıdır şuanki tek endişem.

• Ya soul rever ii oku ozmn.
    Dıosun Server baglantısı 100mbıt 100mbıt baglantıyı 100 farklı ıplere sahıp pcden saldırsan anca Kapatırsın...Kım yapabılcek bunu Turkıyede 100 tane farklı ıplı pcye sahıp olan kım war.
    + Sızın Dedıcated host fırmanız Daha Flood u engelleyemıorsa Bısey demıcem...100mbıtmıs soleım acılcak olan serverı en fazla 2048 baglantı olcak solemedı demeın... Turkıyede yuzlerce Profesyonelce Server Kurmasını bılen ınsan warken gıdıp 16 17 yasındakı cocugamı sponsor oldun?? Senın aklından zorun war herhalde.
  • Hayat bir kumardan ibaret ve bende bir kumar oynuyorum. Yeterlimi senin için bu açıklama
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.