Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1 - ben yeni galaxy s5 aldım ve çok mutluyum ama bildiğiniz gibi 2gb rami var ve hiç birşey açmasamda samsung ve androidin kendi kendine açtıgı otomatik uygulamalar 2gb ramin 1.3 gb kaplıyor 700mb kalıyor bu bir sorun yaratırmı arkaplanda 96 tane falan var ama hiç biri açık değil

2 - virüs programı gerekirmi örneğin avastın free sürümü çoğu uygulamayı indiririm denerim internette takılmayı severim apk olarakda uygulama yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika775 -- 12 Haziran 2014; 22:45:09 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android yerine keske ios tercih etseydiniz hocam. Ram sikintisi ve stabil sorunu yasamazdiniz. Herneyse hayirli olsun :) Hayir hocam donanimsal olarak bi sikinti yaratmaz ama yuksek cpu kullandiginizda mesela bir sure oyun oynadiginizda isinmalsr olabilir.
    İkinci soruya gelirsek,virus programi mutlaka yuklu olsun. Cunku bazen istemesenizde eklentiler veya herturlu virus gelme sikintisi vardir. Avast kullanabilirsiniz, Dr web kullandim ben memnundum.
    İyi eglenceler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.
  • Ram kullanımı sıkıntı yaratmaz kafana takma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    21 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.