Şimdi Ara

ARKADASLAR BI YARDIM RİCA ETSEM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar sımdı ygs yı atlattık bılıyorsunuz , malesefkı puanım dusuk geldı yazmak ıstemıyorum dusuk anlayın ıste..

2 yıllık ıngılızce hazırlık olan bır bölum ıstıyorum ısletmeydı uluslar arası felan vss.. bıldgnız tarz ıste ve buyuk ıhtımal buna uygun mersın cağ unıversıtesı var yarı özel burslu sekılde. 2 yıllık gıtmemın sebebı yabancı dıl olması

sıze sorum şu : 2 yıllık bıtırdım dıyelım bunu 4 yıllık çevırmeye ne dersnız kolaymıdır? bırde en ama en önemlısı 2 yıllık bıtırdım dıyelım kalan 2 yıllık daha uzatmak ıstesem bır sekılde nası olur bılmem yurt dısında okumamı devam ettırme gıbı bırşeylerm olablırmı? bı alternatıf varmıdır? bılen varsa yanı yardm etsn lutfen
    2 senelık yabancı dılle bırlkte 3 olcak bıtırdkten sonra bı sekılde yurt dısına gıtmek ıstıyom yanı gerek 4 e uzatmak olsn gerek bu master felan dıyorlar o olsn gerek baska bırşey... varsa alternatıf yollar bılen arkadaslar buyursun yardımcı olsun lutfen..

Sımdıden tesekkur edıyorum...

• ÖNLİSANS okumuş olursunuz 3.4. yılı okumak isterseniz lisans tamamlama yapmış olursunuz lisans tamamlama adı altında arama yapın daha sağlıklı bilgi alırsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.