Şimdi Ara

Arkadaşlar Bi Yardım Edin (50mbps 200AKN HIPERNET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turktelekom 50mbps 200AKN HIPERNET kullanmaktayım 140TL(Taahhütsüz) ücret ödüyorum. 140TL benim için çok değil he az da değil ama. Şimdi 1 Ocaktan sonra benim internetime ne olacak.

35mbps 200AKN'ye mi düşecek? Şuan şu fiyatı sabitlemek için taahhüt mü yaptırsam?

İncelediğim şeylere göre aynı paketim 50mbps 200AKN yılbaşından sonra 250TL olacakmış işte bu fazla benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 1 Aralık 2018; 20:55:56 >

• Netspeed in yeni tarifelerini incele 75 mbps e kadar 76 tl akn yok. Beğenmezsen en kötü ttnet taahhütsüz devam edersin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Netspeed in yeni tarifelerini incele 75 mbps e kadar 76 tl akn yok. Beğenmezsen en kötü ttnet taahhütsüz devam edersin..
    Hocam derdim şuan farklı bi ISS'ye geçmek değil. 1 Ocakta benim bu paketime ne olacak ve kaç para ödeyeceğimdir. 50'den 35'e mi düşecek onu çözemedim tam kavramadım olayı.
  • faturanızı incelersenin üzerinde yazar ne olacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smiles1999

bu mesajda olduğu gibi:https://forum.donanimhaber.com/akk-kalkiyor-kota-geri-geliyor-faturalarinizi-kontrol-edin--135714635
    Ben onu gördüm o görselleri yani ama ne alama geldiğini anlamadım.

Bu sebeple, 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren, kullanmakta olduğunuz 50 Mbps'ye kadar 200 GB AKN'li internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde HİPERNET (50 Mbps'ye Kadar) 200GB paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 35 Mbps hızında ek paket otomatik olarak tanımlanacaktır. Yeni bir kampanya katılımı yapana kadar söz konusu internet paketi aboneliğiniz ve ücretsiz ek kota paketiniz devam edecektir. Mevcut paketinizde adil kullanım noktasına geldiğinizde 16 Mbps'e düşen internet hızınız, yeni paketinizin kotası dolduğunda, tanımlanan ek paket ile 35 Mbps hızında devam edecektir.
    İnternet erişimine tarife paket hızı ile devam etmek için ek paketler satın alabilir, paket değiştirerek yüksek GB' lı veya full limitsiz paketlere geçiş yapabilirsiniz.

Fatura'da bu yazıyorda bunun ne demek olduğunu çözemedim e ben zaten HIPERNET kullanıyorum değişen ne olacak ki benim için?

35mbps'ye mi düşçek yani internet hızım anlamadım bir şey. Kafam karıştı.

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    70 80 tl ye 50 mbps 50 gb geçersin taahhütlü , sınırsız 35 mbit ödersin

Kesin olmamakla beraber konuşulan bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam olayı çözdüm. Olay sadece AKN'nin adı KOTA olmuş sözde AKN kalkacaktı (teorik olarak doğru AKN yazısı kalkacakmış :D ) 50mbps internet hızım vardı 16'ya düşüyordu şimdi 35'e düşçekmiş olay bundan ibaret.

AKN sonrası (yeni sistemdeki adı kota) hızları değişmiş başka bi tırt olduğu yok.
  • aynı paket bendede var 200 akn 50 mbit e kadar bir dönem fatura gecikme bedeli ile şuan 156 tl gözüküyor. 6 ay tahhürtlü varmı paket bize göre acaba geçelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.