Şimdi Ara

Arkadaşlar Bi Şahıs Arıyorum Lütfen Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hercules ve Saturnde oynayan arkadaşlar bilebilir sanırım ama bana tam adresi lazım genel bilgileri. ismi Cem msn adresi by.natural@hotmail.com
    Herculesde bi ara paipai diye char ile oynadı sonra nuke4you
    Saturnde II_denix_II ve Llb diye charlarda oynadı.
    Charım hacklendi ve bu şahsu acil olarak bulmam lazım türkiyenin neresinde olursa olsun adresini aldığım günün akşamı ordayım lütfen herkez biraz duyarlı olsun bilgi sahibi olan varsa bana ulaşsın. Şimdiden sağolun.

• quote:

Orjinalden alıntı: deli_ayaz

Hercules ve Saturnde oynayan arkadaşlar bilebilir sanırım ama bana tam adresi lazım genel bilgileri. ismi Cem msn adresi by.natural@hotmail.com
    Herculesde bi ara paipai diye char ile oynadı sonra nuke4you
    Saturnde II_denix_II ve Llb diye charlarda oynadı.
    Charım hacklendi ve bu şahsu acil olarak bulmam lazım türkiyenin neresinde olursa olsun adresini aldığım günün akşamı ordayım lütfen herkez biraz duyarlı olsun bilgi sahibi olan varsa bana ulaşsın. Şimdiden sağolun.

??
    Savcılık değil hocam burası...
    Bu civarlarda takılan adamlardan değilse çooook zor bulursun...
    Fake msn acc. ile halletmeye çalış..
  • kardeşim savcılık omadığını bende biliyorum cins cins konuşma açtığımız konu çocuk oyuncağı değil. foruma takılan biri olduğu için tanıyan vardır diye açtık.
  • yk valla tanımıyorum ama bilseydim direk ispiyonlardım parçala onu adamımmm
  • deli_ayaz

quote:

adresini aldığım günün akşamı ordayım

Saat 23:59 da aldın diyelim ne olacak ?
    Hakkını ara kardeşim.

• Kardeş bu kişi saturnde bi kaç kişiyi dolandırmış birisi. Bugün bana yapan yarın sanada yapacaktır yada başkasına. Benim şuan imkanım var nerde olursa olsun gidebilirim yeterki bulayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.