Şimdi Ara

Arkadaşlar bi gelin bişey sorcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim.
    YGS'de üniversite tercih barajı 180 ya, bu 180'e okuldan gelen puan felan dahil mi ?
    Birde bildiğim kadarıyla 180 altı üniversite tercihi yapamıyordu, bazı meslek yüksekokullarına bakıyorumda 150-160-170 puanla felan almışlar geçen sene bu nasıl oluyor ?

2 yıllık meslek yüksekokulu istiyorum da arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Arkadaşlar 2 tane sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim.
    YGS'de üniversite tercih barajı 180 ya, bu 180'e okuldan gelen puan felan dahil mi ?
    Birde bildiğim kadarıyla 180 altı üniversite tercihi yapamıyordu, bazı meslek yüksekokullarına bakıyorumda 150-160-170 puanla felan almışlar geçen sene bu nasıl oluyor ?

baraj 180 yani senin ham olarak 180 alman gerekiyor o zaman 4 senelik yerlere hak kasanmis oluyorsun 140 gecenlerde aciktan okuyorlar diye biliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

quote:

baraj 180 yani senin ham olarak 180 alman gerekiyor o zaman 4 senelik yerlere hak kasanmis oluyorsun 140 gecenlerde aciktan okuyorlar diye biliyorum..

Yok hocam 4 yıllık değil, 2 yıllık. LYS'ye de girmiyorum zaten, YGS sadece ama baraj puanı olan 180'e okuldan gelen puan felan dahil mi diye merak etmiştim.
    Anladım demek okul puanı felan değil ham puan 180 yapmam gerekiyor. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

quote:

Yok hocam 4 yıllık değil, 2 yıllık. LYS'ye de girmiyorum zaten, YGS sadece ama baraj puanı olan 180'e okuldan gelen puan felan dahil mi diye merak etmiştim.
    Anladım demek okul puanı felan değil ham puan 180 yapmam gerekiyor. Teşekkürler

rica ederim

• İki yıllık okuyacağına hiç okuma daha iyi hocam geleceğini düşün biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

İki yıllık okuyacağına hiç okuma daha iyi hocam geleceğini düşün biraz

4 yıllığa direk gitmeme imkan yok, direk açıktan 4 yıl okumaktansa, 2 yıl bir yere gidiyim sonra dgs ile 4 yılıga gectim gectim gecemedim, 2 yılda açıktan okuyup 4e tamamlamayı düşünüyorum. 2 senede olsa bir yere gitmek istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

İki yıllık okuyacağına hiç okuma daha iyi hocam geleceğini düşün biraz

4 yıllığa direk gitmeme imkan yok, direk açıktan 4 yıl okumaktansa, 2 yıl bir yere gidiyim sonra dgs ile 4 yılıga gectim gectim gecemedim, 2 yılda açıktan okuyup 4e tamamlamayı düşünüyorum. 2 senede olsa bir yere gitmek istiyorum.

Daha mantıklı hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.