Şimdi Ara

Arkadaşlar bi gelebilir misiniz herkese söylemek istediklerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu kişi kalkmış japon arabalarını kötülüyorsun diyor ne zaman japon arabalarını kötüledim bunu söyleyenler mesajlarımı editlerse sevinirim hyundai markayı sevmiyorum doğru çünkü abartlılıyor heleki sametsamett hyundai istediği kadar yırtsın japon arabalarını geçemez hyundai markayı anca renault peugeot citröene göre tercih ederim italyan almazsam alacağım tek araç japon arabalarıdır mazda bunu forumdan bir dostumlada konuştum ilerde arabamı değiştirirsem ya giulietta yada mazda 3 alıcam kısmetse

deminki toyota konusu dalga amaçlıydı kullandım çok güzel araba ama eski toyota gibi değil hondada öyle ama mazda herzaman mazda büyük konuşmayım almayacağım tek araç vag grubu hatta öyleki corolla mı passat mı yada civic mi passat mı deseniz corolla yada civic derim bu konuda ciddiyim

o konu espirisine açılmış bir konuydu başka yerlere çekmesin kimse

• Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 e i30 u tercih etmem. etmedim de!
  • harici konuşuyorum ikisinide almam auris daha iyi ikisindende
  • hocam dizelde 1.4 90 bg lik auris 115 bg lik c4 ten iyi değil. sadece bu sebepten ötürü bile benim için auris sütcü beygiridir, kale arkasındaki top toplayıcıdır. kalite olarakta auris c4 kadar iyi değil. benzinliler için konuşuyorsanız tabi o konuda bişey diyemem.

toyota bence 40 yaş üstüne hitap eden. sorunsuzluk haricinde esprisi olmayan bir marka. toyota tercih edeceğime tüm segmentlerde tüm motor seceneklerinde honda cok daha cazip ve mantıklı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

hocam dizelde 1.4 90 bg lik auris 115 bg lik c4 ten iyi değil. sadece bu sebepten ötürü bile benim için auris sütcü beygiridir, kale arkasındaki top toplayıcıdır. kalite olarakta auris c4 kadar iyi değil. benzinliler için konuşuyorsanız tabi o konuda bişey diyemem.

toyota bence 40 yaş üstüne hitap eden. sorunsuzluk haricinde esprisi olmayan bir marka. toyota tercih edeceğime tüm segmentlerde tüm motor seceneklerinde honda cok daha cazip ve mantıklı geliyor bana.

Japon diyince dizel bence gereksiz adamlar dizelde yapabilir ama önemsememişler japon alacaksan benzinli olacak toyotada çok iyi markadır supra efsanesi var Trde yok ama honda toyotaya göre daha genç işi ama şanzımanı motoru yenilemesi lazım 6-7 ileri gibi motoru diğer rakiplerine göre daha çok yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Arkadaşlar bi gelebilir misiniz herkese söylemek istediklerim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Bir gelebilir misiniz acemiyim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.