Şimdi Ara

Arkadaslar bi fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında 0 arac almak istiodum ama vazgectim krediyle urasmayıp 2.el alım dedim.bana 17 ile 19 arası bişiler lazım.lpgli focus lara baktım 2001 2002 2003 modelleri iiydi ve bu fiyat aralıgında bulunabilinio.mondeolar yine 2000 2001 gibi lpgli bu fiyatlardan 1 2 milyar yüksek.ne dersiniz varmı bi öneriniz bu 2 arac hakkında veya bu fiyata alternatif.............????????????????

• ikiside sınıflarının en iyi araçlarından. focus veya mondeo düşünmekle iyi yapıyosun.
    focus c mondeo d sınıfı...
    araçtan beklentilerine göre tamamen tercih senin.
    saygılar...
  • 2001-2002 Ecotech motorlu Asrta Elegance alabilirsin, taş gibi araba.
  • yorumlar için tesekkürler astra yada baktım aslında ama biraz sönük kaldı gözümde nedense o modelleri
  • golf-astra-focus arasindan size uyan ,uygun buldugunuz bir araci secmeniz,hem kalite,hem konfor acisindan guzel olur.
    bir arkadasiimin aracinda lpg var.2002 ydi sanırım focus.performansdan neredeyse hiçbirsey kaybetmedigini,çok da az yaktıgını soyluordu
  • focus
  • evet arkadaslarr gyrmann arkadasım deyinmiş biraz ama focusta veya mondeodaa lpg performası nasıl etkiler ben 2000 0 focus bordo renkte herkes döner bi daha bakardı benzinli ve cok iiydi ya konfor ve performans ama paraya ihtiyacımız olmustu satmıstık bu konuda nedersinizz lpg performansı düsürürmüü bu araclardaa..........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stilo lacetti elentra 2004 model bulabilirsin
  • Megane 2 hb de bulabilirsin bu fiyata.2004-05 Modelinden.Tasarımı hoşuna gidiyosa tabii.Stilo'lara da bir bak derim fiyatına göre çok donanımı var.Japon düşünüyorsan 2004-05 Nissan Almera,Mitsubishi Lancer-Colt rahat bulunur
  • arkadaslarr saolun yorumlar için benim fiyat 21 e kadar cıktı fakat 1 kurus yukarısını veremem.yine focus düsünüorum model2004 falnda olabilir yukarda bişi sormustum acaba lpg arabanın performasnını etkilermiii...veya 21 bin ytl ye alternatifler artabilirmii........
  • LPG tabiki arabanın performansında kullanılan LPG sistemine,kalitesine bağlı olarak %5 ile %15 arasında bi düşüş olacaktır.Sen aracı çok kullanacakgezecek,dolaşacak biriysen yakıt ekonomisini dikkate alırsak biraz performans kaybına rağmen LPG taktırmak bence mantıklı.

Ama sen aracı az kullancak 1 sene gibi süre içinde satacaksan taktırmanı pek tavsiye etmem.

Tabi bu arada LPG takarak güvenlik konusunda risk almış oluyorsun bunuda göz önünde bulundur...

Şimdilik benim söylceklerim bu kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnızselvi

2001-2002 Ecotech motorlu Astra Elegance alabilirsin, taş gibi araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanuni001

LPG tabiki arabanın performansında kullanılan LPG sistemine,kalitesine bağlı olarak %5 ile %15 arasında bi düşüş olacaktır.Sen aracı çok kullanacakgezecek,dolaşacak biriysen yakıt ekonomisini dikkate alırsak biraz performans kaybına rağmen LPG taktırmak bence mantıklı.

Ama sen aracı az kullancak 1 sene gibi süre içinde satacaksan taktırmanı pek tavsiye etmem.

Tabi bu arada LPG takarak güvenlik konusunda risk almış oluyorsun bunuda göz önünde bulundur...

Şimdilik benim söylceklerim bu kadar...

gercekten asırı yol yapan bi insanımm benzin mümkünatı yok dayanmaz o yüzden lpg sart insallah fazla sorun yasamayız arıyoruz su anda iyi bir focus
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnızselvi

2001-2002 Ecotech motorlu Asrta Elegance alabilirsin, taş gibi araba.

bu söyledigin astralarla 0 astra classic arasında ne fark var varmı bilen dostlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.