Şimdi Ara

Arkadaşlar bende şöyle can sıkıcı bir sorun var. Bunlar dışında telefonumdan memnunum ama birtek sos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S25 ultra sosyal medyada buglar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer!
  • Konu açmayı becerememişim kusura bakmayın yazdığım metin şuydu Arkadaşlar bende şöyle can sıkıcı bir sorun var. Bunlar dışında telefonumdan memnunum ama birtek sosyal medya kullanıyorum ve moralim bozuluyor bu sorunlarda. Facebook ta aşağı kaydırırken hayalet tıklama oluyor ben istemeden tıklama yapıyor telefon. İnstagramda hikayelerin hepsini kaydırarak göremiyorum mesela 100 tane hikaye varsa bana 25 tanesini gösteriyor gibi sonra yeniden refresh atmam gerekiyor. İosta bu sorunlar yoktu. Twitter dede kaydırırken video varsa küçülüyor sola doğru kayıyor video kart viewi. Ayrıca algoritmaların önerisindende memnun değilim o kadar çok ilgi alanıma göre takip ettiğim şey var onlarla alakalı şeyler önermiyor fazla bu sorunlarla ilgili ne yapabilirim tiktokta da ısınma sorunu ve şarjın çabuk gitme sorunu vardı onu lite uygulaması ile çözdüm ama bunlar çok can sıkıcı iostan yeni geçtim çok canım sıkıldı yardımcı olur musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.