Şimdi Ara

Arkadaşlar Batarya Hep %0 Lütfen Yardım Lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaklaşık 2 hafta önce Samsung Galaxy Ace S5830i telefonunu aldım 2 haftadır hiç bir sorunla karşılaşmadan mükkemmel bi şekilde kullandım dünden itibaren batarya hep %0 göstermeye başladı, telefonu şarja sokmadan açılmıyor açılsada pin kodunu yazdıkdan sonra kapanıyor mesela az önce şarja koydum ortalama 3 saat sonra '' batarya %100 dolmuştur '' diye uyarı geldi çektim prizden koydum dolaba 30dk sonra elime aldım telefonu 5dk fln kullandım bi anda batarya şarjı az lütfen şarja koyun dedi ve telefon kapandı ve şarj %0 gösteriyor, yine koydum şarja %100 doldu sonra 30-40dk kullandım ''telefonunuzu şarja koyunuz batarya yetersiz '' dedi telefon yine kapandı.Eskiden en az 7-8 saat gidiyordu şarjı ne oldu anlamadım. Arkadaşlar Çok zor şartlar altında çalışarak zor zoruna aldım telefonu nolur yardım edebilecek bi arkadaş çıksın lütfen :(

• teşekkür ederim arkadaşım denicem saol
  • teşekkür ederim arkadaşım denicem de nasıl format atıyoruz yardımcı olurmusun ilk android telefonum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjektor384

teşekkür ederim arkadaşım denicem de nasıl format atıyoruz yardımcı olurmusun ilk android telefonum :(

Ayarlar/Gizlilik/Fabrika ayarlarına sıfırla

ama önce varsa samsung hesabını kaldırmanı isteyecek. samsung hesabını Hesap ayarlarından kaldırdıktan sonra formatlama gerçekleştirilecek
  • teşekkür ederim kardeşim
  • baska bi usb kablosu yla sarj et problemin %90 cozulcektir. en azindan benim ideos x5 duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu şarjı boşalsın kapansın teli açmayın kapalıyken şarj edin %100 olana kadarda açmayın %100 olaunca teli açın şarj %100 ün altındaysa tel açıkken şarja devam edin %100 olunca çıkarın sorun çözülecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Mayıs 2012; 22:12:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim cevabın için denicem saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.