Şimdi Ara

Arkadaşlar babamla kavga ettim lütfen yardım edin..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu beni işyerinde zorla çalıştırıyor sadece haftasonları 2 gaftada 1 gün tatilimiz oluyor. Bu gün tatil diye oyun oynayayım dedim ama imkansız. Durmadan modemin dişini çekiyor falan dedim ya 1 gün tatilim var oynayayım işte ne olacak dedim bi namaz niyaz hiçbirşey yok dedi. Aç bi kitap oku dedi. Yahu zaten çocuğum oynayayım işte 2 saat oyunu mu ne olacak özürlü herif. En son demin modemin fişini çekti bende takmaya gidiyodum baktım modemin başında bekliyor. Dedi takarsan kirarim bunu kafanda dedi bende ya 1 gün tatilim var bırak oynayayım dedim it gibi bağırmaya başladı bende madem şu 1 günlük tatilimde oynayamıyorum senin istediğin oluyor dedim yayarında benim isteğim olacak gitmeyecem işe dedim. Sonra git pcyi getir falan dedi it gibi bağırarak gittim koydum önüne al dedim. Sonra mal mal bağırdı koltuğa oturup dinledim en son delirecekti kıpkırmızı oldu ama yemin ediyorum vursaydı 1 kere vursaydı öldürürdüm onu. En sonunda gitti giderken vermiyorum okuluna para git devlet okulunda oku dedi. Bu arada zaten bursluyum sadece servisi ödüyor. Işıkları kapat sana özel elektrik parası harcayamam dedi takmadım bunu geçtim odama şimdi oturuyorum. Yemin ediyorum çekip gidesim var evden her gün aynı olay bıktım usandım artık. Yardım edin ne yapayım ya ben ?

csb diyenler lütfen gelmesin lütfen trollemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün kızarsın ama yarın iyiki sövmüş dövmüş der babana dua edersin

Yaşadığımdan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

Bugün kızarsın ama yarın iyiki sövmüş dövmüş der babana dua edersin

Yaşadığımdan biliyorum

Evden çıkmayı düşünüyorum. Yaz boyunca en azından. Bıktım bunun salak yüzünü görmeye. Yeminle aklımdan öldürme planları geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xish

quote:

Yaşadığımdan biliyorum

Evden çıkmayı düşünüyorum. Yaz boyunca en azından. Bıktım bunun salak yüzünü görmeye. Yeminle aklımdan öldürme planları geçiyor.

Bir an once okulunu bitirip is bulup o evden uzaklasmaya bak kardesim oldurup napican

Ayrica madem zorla calisiyorsun git baska bi is bul kendi parani kendin kazan part time vs. eline az da olsa para gecer babanin eline bakmazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

quote:

Orijinalden alıntı: Xish

quote:

Yaşadığımdan biliyorum

Bir an once okulunu bitirip is bulup o evden uzaklasmaya bak kardesim oldurup napican

Ayrica madem zorla calisiyorsun git baska bi is bul kendi parani kendin kazan part time vs. eline az da olsa para gecer babanin eline bakmazsin.

Iş bulabilsem hemen giderim. Lise 2ye yeni geçtim bir iş bulamıyorum.

• babanla nesil çatışması yaşıyorsunuz herhalde . küçük olarak alttan alan sen olmalısın zamanla babanda değişecektir zıt gitme babana arkadaşında dediği gibi babanın kıymetini sonra anlarsın. suyuna git iletişiminizi arttırmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurova1907

babanla nesil çatışması yaşıyorsunuz herhalde . küçük olarak alttan alan sen olmalısın zamanla babanda değişecektir zıt gitme babana arkadaşında dediği gibi babanın kıymetini sonra anlarsın. suyuna git iletişiminizi arttırmaya bak

Hocam bak bu insan iletişim kurmayı bilmiyor. Benim bütün akrabalarım babamın öyle salakća bir tarafı olduğunu biliyor. Çalıştığım yerdeki işçiler bile dalga geçiyor çok eski kafalı cimri biri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim babamda seninki gibi belki biraz daha az. iletişim kurmayı bilmez normal bir şey söylerken bile bağırarak ve ters biçimde söyler mesela . ve tabi buna ek birsürü şey

küçükken ben de senin gibi çok sinirlenirdim babama. içimden söverdim. yaşlanınca yalnız bırakmayı hayal ederdim vs. ama ne oldu kendimi boşuna sinirlendirdiğimle kaldım başka hiçbirşey yok . yani durumun zor bunu anlayabiliyorum bu senin dünyada bir sınavın. en iyi takınacağın tavır babanı anlamaya çalışmak tersine gitmemek ve yaptıklarına sabır göstermek dediğim gibi durumun zor ancak benim yaptığımı sen de yaparsan birşey elde edemezsin. benim babam 60 yaşında seninkide 45 50 dir yani bu adamlardan değişmesini bekleyemeyiz o yüzden biz değişmeliyiz .20-30 lu yaşlarında babanla küs olmak ister misin

selamlar iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurova1907

benim babamda seninki gibi belki biraz daha az. iletişim kurmayı bilmez normal bir şey söylerken bile bağırarak ve ters biçimde söyler mesela . ve tabi buna ek birsürü şey

küçükken ben de senin gibi çok sinirlenirdim babama. içimden söverdim. yaşlanınca yalnız bırakmayı hayal ederdim vs. ama ne oldu kendimi boşuna sinirlendirdiğimle kaldım başka hiçbirşey yok . yani durumun zor bunu anlayabiliyorum bu senin dünyada bir sınavın. en iyi takınacağın tavır babanı anlamaya çalışmak tersine gitmemek ve yaptıklarına sabır göstermek dediğim gibi durumun zor ancak benim yaptığımı sen de yaparsan birşey elde edemezsin. benim babam 60 yaşında seninkide 45 50 dir yani bu adamlardan değişmesini bekleyemeyiz o yüzden biz değişmeliyiz .20-30 lu yaşlarında babanla küs olmak ister misin

selamlar iyi geceler

Evet 50 yaşında. Ama buna katlanamıyorum yeter demek istiyorum. Hatta mumkunse evden 1 hafta uzaklaşmak istiyorum sadece ev değil herşeyden...

• babam banada öyle yaptı sonuç sinirden burnumdan kan geldi sonra babamı çok pis dövdüm bir dahada bir Sk yapamadı dene bi ama ilk paranı kazan yada bunu yapamıcaksan vücut geliştirmeye yazıl orda sinirini at
  • İyi güzel söylüyorsun da ne olursa olsun alttan almaya çalış be kardeşim.Hani klasik bir söz vardır 2 günlük dünya diye cidden öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_00

babam banada öyle yaptı sonuç sinirden burnumdan kan geldi sonra babamı çok pis dövdüm bir dahada bir Sk yapamadı dene bi ama ilk paranı kazan yada bunu yapamıcaksan vücut geliştirmeye yazıl orda sinirini at

inan bana zaten dovemez. karşında çocuk yok. suan is aramaya başladım bi gideyim şunun yanındanda rahat edeyim. gına getirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.