Şimdi Ara

arkadaşlar araba nasıl kullanılır anlatın ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
298.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mayoyu şortu çekip deniz kenarında ayakta durup kulaç atmakla yüzme öğrenilirmi ?
    araç kullanmak sadece tak vitese çevir direksiyonu değil
    yaşaman lazım

öncelikle şunu öğrenmen gerekir
    einstein : İki sey sonsuzdur: evren ve insanin aptalligi. evrenin sonsuzluğundan emin değilim
    öncelikle araçları kullananların büyük çoğunluğunun aptalca hareketler yapabileceğini düşünmen gerekli
    aniden şerit değişebilir durduk yerde arka koltuga uzanmak için frene basabilir
    sığırın birisi yola birden çıkabilir veya sığır sürüsünü yola yönlendirebilir
    öndeki aptal birisinin sigarasının izmariti sunrooftan arabana girebilir
    arabasının ışıklarını gece açmamış olabilir
    birden birileri yola fırlayabilir

senin etki alanındaki kişiler aptalca birşey yapabilir mantığından yola çıkman gerekir
    ayrıca aracını lastiğini veya buna benzer birşeyi üreten veya tamir eden firmadaki bir aptalın
    tam senin arabanla ilgili bir işlem yaparken hulyalara dalmış olabileceğini düşün
    gitmen yere gitmenin önemli değil sağ salim bir şekilde gitmenin önemli olduğunu düşün
    işin gerçeği biraz trafik paranoyasına girmen gerekir
    sonrasında öğrenirsin zaten
    diğer kısmı teknik ayrıntı subkortikal bir davranış
    bilinçli yapman gereken kortikal düzeyde dikkatini dağıtmamak

edit:
    buradaki herkesi tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın
    herkese aptal maptal dediğimiz yok yani
    birilerinin senin hayatına malına saçma sapan bir şekilde zarar verme ihtimalini vurgulamak istedim hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-orhun -- 30 Mart 2008; 21:23:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wejder

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: maynak

arkdaşlar arabaya bindik ilk işlem den başlayarak ne yapmamız gerekir anlatırmısınız hangi vitesi ne aman kullanıcaz yokuş çıkarken kaçıncı viteste ne zaamanlar vites değiştirmek lazım trafikte iken öndeki araç durdu bizde arkada durduk kalkerken nasıl kalkıcaz vites kaçta olucak bide . yokuş ta çıkarken trafik te durup kalkılır. aynı şekilde yokuş inerken . bu yokuş inerken ve çıkarken trafik sıkışık olduğunda kalkış yaparken arabayı geri kaydırmamak için ne yapmalıyız filan bilmediğim açıkca ortada bilgi verirseniz sevinirim

3 CM debriyajdan kaldıracam 5 CM de gaza basacam araba kalkacak die düşünürsen .. 50 yıl sonra bile aynı topiği açacak kadar araba sürersin

tam tersini yapsak? :D 5cm debriyajdan kaldırıp 3cm gaza bassak kalkar mı araba???? :D

denemesi bedava

• Konu iyice cıvımış. 3 cm Debriyajdan kaldır, 5 cm gaza bas.

Arkadaş binersin arabaya. Debriyaj gaz uyumuna alışana kadar denersin. Şöförlük pratikle öğrenilir. Teoriyle değil.

İstersen aragaz, makas bunları da öğretelim
  • bi konu kaç defa hortlana biliyorki...?
  • şaka mı bu???
    topic sahibi genç kardesim nerelerde?cocuk korktu tabii,"bu ne be herkes farklı bişii dio,muhendislik hesabina dondu bu iş" diye.
    en basiti,binersin bi taksiye oturursun arka koltugun ortasına bi yere,yuru abi ben senı izliicem dersin
    ya sapık muamelesi gorup dayak yersın ,yada derdini anlatip,cin olmadan adam çarpmayı ogrenırsın taksiciden
  • O yine bir derece. Birebir kullanmadan çok zor araba işi.
  • peki arkadaşlar bir kişi 0 dan kaç ayda trafiğe çıkabilir, ehliyeti aldıktan sonra
  • Bu kişinin kabiliyetine ve birazda cesaretine bağlı. 1 ayda a çıkabilir, 1 senedede..
  • ben o kayboldu dediğiniz üyeyim yeni üyelik açtım çünkü ötekinin şifresini unuttum öğrendim arabayı ama 1 büyük kaza atlattım 1 sene önceydi reno clio ile onu sollarken biraz çarpıştık bişey olmadı sağ salim buradayım sağolun sizin bilgilerinizle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tinerco

ben o kayboldu dediğiniz üyeyim yeni üyelik açtım çünkü ötekinin şifresini unuttum öğrendim arabayı ama 1 büyük kaza atlattım 1 sene önceydi reno clio ile onu sollarken biraz çarpıştık bişey olmadı sağ salim buradayım sağolun sizin bilgilerinizle

vay vay vay belliydi zaten
  • millette yedii
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

millette yedii

benimde işim yok sizi kandırıyorum
  • IP adreslerini adminden öğrenelim
  • tarifle olmaz bi araba bulup ögrenmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

IP adreslerini adminden öğrenelim

çok akıllısın sen ya o zamandan bu günede aynı ıp ile giriyom ben nete biliyomsuun.
  • dostum manyak nicki ile senin bu nick arasında 4 yıl var ama eski isimin en son giriş tarihi ile senin üyelik tarihleri arasında yaklaşık 1 ay var yani aslında haklı olabilirsin ama açtığınız konular katılımlarınız biribirleriye hiçte alakalı değil tabi bu normal en son yazdığın mesaj 2006 yılında kalmış bu isimlede 2007 yılında aktif olmaya başlamışsın forumda pekte aktif biri değilsin ama benim için o kadarda önemli değil bana boşuna ban yapma sonuçta eğlence amaçlı hortlatılmış bir konu bu arada yaş kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 27 Nisan 2008; 20:56:53 >
  • 3 yıl olucak neredeyse kesin öğrenmiştir

quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

2 yıl geçmiş adam öğrenmiştir herharlde kullanmayı

• OHA BE YASTASIN ARABA KULLANMAYI BİLMİON BENİM AKRABAM 13 YASINA GİRDİ EMİNİM HEPİNİZİ SOLALR ZUHHAHA
  • Babanıza söyleyin arabayla şöyle bomboş bi yere gidin.Babanız arabadan insin siz kendi başınıza bi deneyin tepkiyi ölçün, motor sesini duyun, arabayı yavaşca kaldırın, 300 500 metre gidin gerisi gelir.5 kere istop eder, 10 kere istop eder sonuçda kavrarsın anahtarı alırsın babanın elinden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.