Bildirim
Arkadaşlar alanınız oldumu ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Bu fiyata kaçmıyacak ürün her yerden 100 tl daha ucuz -
bozuk çıkarsa diye korkuyorum sadece nette var mağazada yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostarmy48
bozuk çıkarsa diye korkuyorum sadece nette var mağazada yok
Ürünler bozuk çıkarsa, 1 hafta içinde iade etme hakkın var kardeşim.. Ayrıca Gold sağlam firmadır, yamuk yapacağını sanmıyorum iade konusunda.. :) -
teşekkür ederim -
teşekkrler cevap için -
quote:
teşekkür ederim
(Yalnız ürünlere hiç bir şekilde kefil olmadığımı, sorunlu çıkarsa mağazayı bağladığını da belirteyim..) -
:D ok ok -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
bozuk çıkarsa diye korkuyorum sadece nette var mağazada yok
Ürünler bozuk çıkarsa, 1 hafta içinde iade etme hakkın var kardeşim.. Ayrıca Gold sağlam firmadır, yamuk yapacağını sanmıyorum iade konusunda.. :)
sağlamlığı konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum en azından ankara ostim bölgesinde yer alan gold için bunu diyebilirim hemde gönül rahatlığı ile. -
Bu Gold varya sağlam falan değil. 3D gözlük almıştık bir ara forumca 1 TL havale yapmıştım onu bile havale etmediler. Ettik dediler, etmediler. 1 TL için böyle yaptılarsa daha da birşey almam zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
sağlamlığı konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum en azından ankara ostim bölgesinde yer alan gold için bunu diyebilirim hemde gönül rahatlığı ile.
Bu yorumuna yukarıda cevap yazdım kardeşim.. Ben sorun yaşamadım, sen yaşamış olabilirsin.. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Bu Gold varya sağlam falan değil. 3D gözlük almıştık bir ara forumca 1 TL havale yapmıştım onu bile havale etmediler. Ettik dediler, etmediler. 1 TL için böyle yaptılarsa daha da birşey almam zaten.
Yuıkarıdaki mesajımdaki parantez içine dikkat ek kardeşim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
sağlamlığı konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum en azından ankara ostim bölgesinde yer alan gold için bunu diyebilirim hemde gönül rahatlığı ile.
Bu yorumuna yukarıda cevap yazdım kardeşim.. Ben sorun yaşamadım, sen yaşamış olabilirsin.. :)
görmemişim prdn :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X