Şimdi Ara

Arkadaşlar alanınız oldumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar goldtaki bu ürünü alan varmı Gskill RipjawsX F3-14900CL9D-8GBXL RAM - 8GB DDR3-1866Mhz CL9 2x4GB PC Ramı bende almayı düşünüyorum ama mağazada yokmuş sadece nette varmış alan ve deneyen varmı fiyatı 148 tl

• up
  • Bu fiyata kaçmıyacak ürün her yerden 100 tl daha ucuz
  • bozuk çıkarsa diye korkuyorum sadece nette var mağazada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostarmy48

bozuk çıkarsa diye korkuyorum sadece nette var mağazada yok

Ürünler bozuk çıkarsa, 1 hafta içinde iade etme hakkın var kardeşim.. Ayrıca Gold sağlam firmadır, yamuk yapacağını sanmıyorum iade konusunda.. :)
  • teşekkür ederim
  • teşekkrler cevap için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim

(Yalnız ürünlere hiç bir şekilde kefil olmadığımı, sorunlu çıkarsa mağazayı bağladığını da belirteyim..)
  • :D ok ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

bozuk çıkarsa diye korkuyorum sadece nette var mağazada yok

Ürünler bozuk çıkarsa, 1 hafta içinde iade etme hakkın var kardeşim.. Ayrıca Gold sağlam firmadır, yamuk yapacağını sanmıyorum iade konusunda.. :)

sağlamlığı konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum en azından ankara ostim bölgesinde yer alan gold için bunu diyebilirim hemde gönül rahatlığı ile.
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Bu Gold varya sağlam falan değil. 3D gözlük almıştık bir ara forumca 1 TL havale yapmıştım onu bile havale etmediler. Ettik dediler, etmediler. 1 TL için böyle yaptılarsa daha da birşey almam zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

sağlamlığı konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum en azından ankara ostim bölgesinde yer alan gold için bunu diyebilirim hemde gönül rahatlığı ile.

Bu yorumuna yukarıda cevap yazdım kardeşim.. Ben sorun yaşamadım, sen yaşamış olabilirsin.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu Gold varya sağlam falan değil. 3D gözlük almıştık bir ara forumca 1 TL havale yapmıştım onu bile havale etmediler. Ettik dediler, etmediler. 1 TL için böyle yaptılarsa daha da birşey almam zaten.

Yuıkarıdaki mesajımdaki parantez içine dikkat ek kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Bu yorumuna yukarıda cevap yazdım kardeşim.. Ben sorun yaşamadım, sen yaşamış olabilirsin.. :)

görmemişim prdn :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.