Şimdi Ara

arkadaşlar ailem paraya sıkıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailecek paraya sıkıştık diyeyim daha doğrusu ikiside memur ev araba falan pduyoruz gecen ay hastalandım hastane şehir dışına gitmemiz gerekiyordu 500 600 lira para tuttu üstüne birde dayım vefat etti 700 km gittik geldik . Bu ay arabanın taksidini yatıramadık 400 lira olması lazım yanlış bilmiyorsam 50 lira param var cebimde 14 şubat doğum günüm du olayın farkındaydım dedim siz benim yanımda olun yeter birşey istemem . Yine de saolsunlar pasta falan almışlarda . İşte elli lira param var cebimde babamlara vereyim mi yoksa bu elli lirayı bir şekilde arttırabilir miyim . Aileme bbiraz destek olmak istiyorum en azından okula otobüs yemek paramı karşılayabilsem yeter . Nasıl para kazanabilirim yaşım 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• arabayı satın kredi borcundan kurtulursunuz ve elinizede para geçer.

• Babanı karşına al ve konuş
    baba bu borçlarla baş edemeyiz, arabayı satıp rahatlamaliyiz. Borçlardan kurtulalim daha güzelini alırız de

• Hazır para erir gider artı öyle uçuk bir para değil ki 400 lira için satmak çok mantıklı olmaz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

Hazır para erir gider artı öyle uçuk bir para değil ki 400 lira için satmak çok mantıklı olmaz herhalde

kardesim her ay sıkıntıya girecekseniz satın, yok girmeyecekseniz senin işe girmenede gerek yok demekki 400 lirayı bi sekilde halleder ailen

• Birde kardeşim hasta arkadaşlar çok nadir görülen bir hastalığı var tek bir fakülte takip ediyor her ay sureklı gidip gelmek zorunda kalıyoruz arabasız açıkçası çok zor Allaha şükür bizden kotu durumda olanlarda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen takma kafana derslerine çalış
  • Herkesin ailesi öyle ama memur olanda sıkışıyorsa artık...Alırsan öyle araba-ev aynı anda, böyle olur.Part-time işe girebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.