Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil Yardım Amfi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim sansui marka mc809v diye bir müzik setim var googlede aratınca bile çıkmıyor :D
    Ben Bunun Hiç Biryerini bozmadan anfiye + bir kablo yaparak bir nevi aux hesabı yapmak istiyorum.

bir resim googlede araınca bir tane çıkıyor :D oda bulanık idare edersiniz inşallah

bakın orada bir tane mic görüyorsunuz mikrofon girişi oraya bağlayın demeyin çünkü oraya bağlayınca karaoke hesabı senin cd takman zorunl uve cd deki şarkı çalarken sende oradan müzük aktarınca :D karışıyor tabiki ve sesi iğrenç oluyor tabiki. içini açtığımda anfinin ismini bulamadımda anfide bir tane entegre heralde bişey vardı üstünde pt2388 yazıyor.
    datasheeti bu

Şimdi Bana Yardım Ederseniz sevinirim devreyi sökmeden nasıl halledebilirim. birde devrede bir tanede yokki birsürü kablo var MAŞALLAH :D devrede bir soket gözüme takıldı heralde bu olabilir sokette 7 kablo var var bunlar jazz ,classic ,pops, flat ,roc (rocı de olabilir) gnd ,v+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaba -- 13 Ağustos 2013; 0:12:59 >

• pt2388 bir ekolayzır entegresidir. INL ve INR yazan bacakları giriş, OUTL ve OUTR yazanlar ise çıkış. Çıkışlar daha sonra anfi katına geçiyordur. INL ve INR bacaklarına 1uF'lık kondansatörleri seri bağlayarak giriş olarak kullanabilirsiniz. Ya da zaten devre üstünde bu kondansatörler mevcuttur. Datasheetinde gösteriliyor zaten bu bağlantılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

pt2388 bir ekolayzır entegresidir. INL ve INR yazan bacakları giriş, OUTL ve OUTR yazanlar ise çıkış. Çıkışlar daha sonra anfi katına geçiyordur. INL ve INR bacaklarına 1uF'lık kondansatörleri seri bağlayarak giriş olarak kullanabilirsiniz. Ya da zaten devre üstünde bu kondansatörler mevcuttur. Datasheetinde gösteriliyor zaten bu bağlantılar.

Bişey Sorucam Devrede İnput soketi var 3 kablolu beyaz , siyah ,kırmızı ben ekleyeceğim kablonun üzerine lehim sürerek tellerin ayrılmasını engelledim ve daha seert oldu tabiki direkt bu lehimli ucu soketlerin uclzssrına soktum kırmızıyı + beyazı - olarak kullandım ve çalıştı ama bi sorun çıktı telefonda deneyince cızırtı yok ama lde tv nin kulaklık çıkışına takınca cızırtı oluyor müzik setinden kısınca cızırtıda kesiliyor ama bu seferde tv nin sesi 100 de çok az çıkıyor bu cızırtı nerden olabilir 3 lü prizden olabilirmi. bide 3.5mm jacka bağladım kabloları jacka japonla bağladım evde çünkü lehim bitmişti lehimleri kabloya kullanmıştım. jack şöyle hani elektrikçiden al tak değil kulaklıktan sökmüştüm yani uzun bir kprü yok bağlantılar için jackın direkt üstüne yapıyorsun lehimi dedewğim gibi lehim yapmadım ben japonla sıkıca tutturdum bu yuzdende olabilirmi çünkü jackı takıyorum bazen ses gelmiyor cızırtı geliyor dsadece biraz oynatınca hem cızırtı hemde ses geliyor bu cızırtının nedeni nedirr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.