Şimdi Ara

ARKADASLAR ACİL BAKARMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafone un 25 lık paketini kullanıyorum faturalı yalniz bugün paket yenilendi herşey tamam da internet 1 GN gözüküyor daha öncesine bi mesaj atmistim öyle 2 GB olmuştu nedn 2 gb olmuyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tip durumlarda buradan çözüm aramak yerine müşteri hizmetlerini ararsanız daha iyi yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bu tip durumlarda buradan çözüm aramak yerine müşteri hizmetlerini ararsanız daha iyi yardımcı olurlar.

Aradim hocam cok hos sesli bu bayan cikti biraz gec tanimlanmis sadece su an sorun yok 2 gb oldu

• Vodafone benden uzak dursun. Vodem cihazın sim kilidini açtırmak için az tartışmadım. Kadına diyorum sim kilidi var. Bana vodem ne ki diyor. Bir diğeri şuan konuştuğunuz telefonun imei numarası nedir diyor. En sonunda teknoloji bölümü varmış ona bağlandım oradaki adamda sim kilidi yok dedi. Bende tamam dedim kapattım. 2 dakika sonra baktım o adam geri arıyor. Kusura bakmayın. Şimdi internetten baktım sim kilidi varmış dedi.

Adamların kendi cihazlarından Haberleri yok.

• ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Bize hoş sesli bayan çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Vodafone benden uzak dursun. Vodem cihazın sim kilidini açtırmak için az tartışmadım. Kadına diyorum sim kilidi var. Bana vodem ne ki diyor. Bir diğeri şuan konuştuğunuz telefonun imei numarası nedir diyor. En sonunda teknoloji bölümü varmış ona bağlandım oradaki adamda sim kilidi yok dedi. Bende tamam dedim kapattım. 2 dakika sonra baktım o adam geri arıyor. Kusura bakmayın. Şimdi internetten baktım sim kilidi varmış dedi.

Adamların kendi cihazlarından Haberleri yok.

Reziller

• quote:

Orijinalden alıntı: delux5534

Bize hoş sesli bayan çıkmaz

Valla hocam banada cikmazdi ama gece 12 gibi aradim sansa cikti o saatlerde arayin derim sizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorma ya. Vodafome bendende uzak dursun valla.cekmiyo falan. Vodafone foruma yaziyorum oyaliyo yok suraya yazin yok buraya. Adamlarin kendi forumlarinda bile butun musteriler sikayetci ve vodafonunun musteri hizmetlerinin bilgisiz ve yetersiz oldugunu soyluyolar :) adamin biri bi paket yapmis 1 ay sonrami ne o pakete cihaz hediyesi gelmis :D 6 musteri temsilcisinden 3 u alabilirsiniz 3 ude alamazsin demis :D adam diyo benim derdim cihaz degil artik alabilirmiyim alamazmiyim ben ogrenmek istedim sadece :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.