Bildirim
ARKADASLAR ACİL BAKARMİSİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu tip durumlarda buradan çözüm aramak yerine müşteri hizmetlerini ararsanız daha iyi yardımcı olurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Bu tip durumlarda buradan çözüm aramak yerine müşteri hizmetlerini ararsanız daha iyi yardımcı olurlar.
Aradim hocam cok hos sesli bu bayan ciktibiraz gec tanimlanmis sadece su an sorun yok 2 gb oldu
Vodafone benden uzak dursun. Vodem cihazın sim kilidini açtırmak için az tartışmadım. Kadına diyorum sim kilidi var. Bana vodem ne ki diyor. Bir diğeri şuan konuştuğunuz telefonun imei numarası nedir diyor. En sonunda teknoloji bölümü varmış ona bağlandım oradaki adamda sim kilidi yok dedi. Bende tamam dedim kapattım. 2 dakika sonra baktım o adam geri arıyor. Kusura bakmayın. Şimdi internetten baktım sim kilidi varmış dedi.
Adamların kendi cihazlarından Haberleri yok.
Bize hoş sesli bayan çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Vodafone benden uzak dursun. Vodem cihazın sim kilidini açtırmak için az tartışmadım. Kadına diyorum sim kilidi var. Bana vodem ne ki diyor. Bir diğeri şuan konuştuğunuz telefonun imei numarası nedir diyor. En sonunda teknoloji bölümü varmış ona bağlandım oradaki adamda sim kilidi yok dedi. Bende tamam dedim kapattım. 2 dakika sonra baktım o adam geri arıyor. Kusura bakmayın. Şimdi internetten baktım sim kilidi varmış dedi.
Adamların kendi cihazlarından Haberleri yok.
Reziller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: delux5534
Bize hoş sesli bayan çıkmaz
Valla hocam banada cikmazdi ama gece 12 gibi aradim sansa cikti o saatlerde arayin derim sizde
Hocam sorma ya. Vodafome bendende uzak dursun valla.cekmiyo falan. Vodafone foruma yaziyorum oyaliyo yok suraya yazin yok buraya. Adamlarin kendi forumlarinda bile butun musteriler sikayetci ve vodafonunun musteri hizmetlerinin bilgisiz ve yetersiz oldugunu soyluyolar :) adamin biri bi paket yapmis 1 ay sonrami ne o pakete cihaz hediyesi gelmis :D 6 musteri temsilcisinden 3 u alabilirsiniz 3 ude alamazsin demis :D adam diyo benim derdim cihaz degil artik alabilirmiyim alamazmiyim ben ogrenmek istedim sadece :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X