Bildirim
Arkadaşlar!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adamlar sabah işin başına geçer geçmez senin hattı mı açsınlar. Bikaç saat bekle açılır -
444 0 532 ara ara..Dh her naneyi bilemez ya -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Adamlar sabah işin başına geçer geçmez senin hattı mı açsınlar. Bikaç saat bekle açılır
Ya İş Arkadaşlarım 3 güne açılır dedi de korktum. Peki Müşteri hizmetlerini falan arayıp açılmasını hızlandıramaz mıyım acaba??? -
Up. -
birader sen şimdi kesin hattı tele takmış açmış bekliyosundur.teli kapalı tut arada bir kontrol et yada bi aç kapa açılmıştır belki.açılmadıysada bilemem ama dediğim gibi kapalı tut hattı -
quote:
Orjinalden alıntı: hsk tekno
birader sen şimdi kesin hattı tele takmış açmış bekliyosundur.teli kapalı tut arada bir kontrol et yada bi aç kapa açılmıştır belki.açılmadıysada bilemem ama dediğim gibi kapalı tut hattı
aaa bende dün geceden beridir açık tutuyorum yaa:( bilmiyordum. şimdi açılma süresi uzar mı acaba??? bi de ekranda sim kartı kaydedilme yazıyo -
Kapat aç telefonu. -
quote:
Orjinalden alıntı: SiyahLeke
Kapat aç telefonu.
Yapıyorum ama hala aynı yazı:( bu işi hızlandırmanın bi yolu yok mu yaa... -
Arkadaşım müşteri hizmetleriyle görüştün mü..Sabah sabah kastın ha..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X