Şimdi Ara

Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar size biraz hayat hikayemden bahsedeceğim bu forumu bana bir abim önerdi YGS lys döneminde çok ekmeğini yemiş kitap tavsiyeleri moral her acıdan.bu sene ilk mezun yılımdı sayısaldım ama sayısaldan hiçbir bölüm istemiyordum ama yine de lise de arkadaşların gazıyla sayısal seçtim bu sene ailevi sebeplerden dolayı hiç bir ders çalışamadım ailem dağıldı bu sene hayata tutundum kitap paramla ev tutum ise girdim ama her sabah o işe giderken ağlıyorum bu süreçte hem sayısaldan hem de eşit ağırlıktan bölüm araştırdım lisede edebiyatım iyiydi hatta arkadaşlarım eşit ağırlığa geç diyorlardı.sonunda istediğim bölümü buldum Boğaziçi işletme seneye 2020 yks de ilk 100 girmek hedefim ilk 100 bursuna ihtiyacım var çünkü ilk 100" e girenlere 1400 lira veriliyorlarmış arkamda ailem yok istanbulda üniversite okuycagım sonuçta ama 2. Mezun yılımda girmiş olacağım 2. Mezun yılımda girmiş olursam ilk 100 bursunu alabilirmiyim arkadaşlar araştırdım bu konuyu net bir cevap bulamadım ÖSYM yi mi arayıp sormam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tyt denemesi cözdüm tyt matematikte 5 net geldi tyt matematik konularını bilmiyorum kolay bir denemeydi temel kavramlar sorularını çözebildim geometrim 0 arkadaşlar 2020 yks de ilk 100 e girmek için matematik ve geometriyi full yapmam lazım bana kaynak tavsiyesi verir misiniz para biriktiyorum önerdiğiniz kaynakları almak için temelden başlayarak matematik ve geometriden zirveye nasıl yerlesirim çalışmaktan başka carem yok 15 ay var önümde 15 ayda esitağırlıkta ilk 100 e girmek lazım insanlar çok küsümsüyorlkar beni yapamayacağını düşünüyorlar ben yapıcagımı biliyorum sonuçta çalışırsam yaparım .her türlü kaynak tavsiyelerine önerilere açığım.not :çevrede üniversiteye hazırlanan kimse yok.

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

• Hedefww H kullanıcısına yanıt
    Uppppp
  • Birey a ları al hocam internetten konuyu dinle çöz.Antremanlarla mat ve geo var onları çöz.Bunları yapınca 20 nete yaklaşırsın.Endemik tyt ayt mat geo var onları al çöz.En son acil tyt ayt mat geoları bitir.Arada bmlüm denemesi al çöz.Türkçeyi de ihmal etme ilk 100 için 35 Türkçe yapman lazım en az.Fizik kimya biyolojiden tyt palmeleri al.Srlin hoca, kimya adası,umut öncül den çalış.Çok deneme çöz.Apotemi lti da çöz bunları yap ilk 100 hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alabiliyorsun sıkıntı yok
  • OdtüBilgisayar O kullanıcısına yanıt
    Hocam seneye 2. Mezun yılım olacak esitağırlıkta ilk 100 girmek zorundayım hocam burs 1400 lira diye biliyorum yanlış biliyorsam hocam düzeltin.seneye 2. Mezun yılımda ilk100 girmjş olacağım eşitağırlıkta bu bursu alabilirmiyim hocam ihtiyacım var?ya da bunu alıp almayacağımı ÖSYM ye mi simdi arasaam açarlar mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhaba arkadaşlar nasılım ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Alırsın diye biliyorum alamadan bile bir sürü yerden burs gelir

• Konu eksiğiniz çok fazla gibi. Öncelikle bazı güzel kanalları önereyim size. Bu sene benim de kardeşim sınava girecek. Konu anlatımını beğendiğin kanalları bana tavsiye eder misin demişti, o süreçte bir çok kanala göz atmış bulundum. Ona yolladığım mesajı buraya kopyalayayım.

Coğrafya çalışması için Yavuz Tuna hoca.
    Felsefe çalışması için Didem hoca.
    Türkçe için Rüştü hoca.
    Tarih için OK Tarih.
    Geometri için Kenan Kara.
    Fizik için Umut Öncül veya Fiziklebarış.
    Kimya için Gülçin Hoca'nın adım adım serisi.
    Biyoloji için Selin hoca.

Kardeşime konu çalışacağı veya tekrar yapacağı zamanlarda bu kanallara bakmasını tavsiye etmiştim. Genel olarak konuları güzel anlattıklarını düşündüğüm hocalar bunlar. Matematik için ise özel ders alıyor kendisi zaten. O yüzden bakmadım matematikle ilgili kanallara. Burada yazdığım hocaların hepsinin Youtube kanalları var. Tamamen ücretsiz bir şekilde konu çalışması yapabilirsiniz bunlardan. Tabi çalışırken çalışmış olmak için değil de efor sarfederek çalışmanız lazım. 2020'ye kadar düzgün bir çalışma ile neden olmasın?

• Çok sağ olun kaynak önerileri de yaparmısınız

Kaynak pek bilemiyorum bir sürü yeni yayın çıkmış sanırım. Acil 345 filan isimlerini görüyorum buraya uğradıkça. Forumda genel olarak çok önerilen kaynakları alıp kullanabilirsiniz bence. Çünkü bir sürü kişi öneriyorsa büyük ihtimalle güzeldir o kaynak.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 22 Mart 2019; 9:45:17 >
  • Hocam çok sağ olun .2. Mezun yılımda ilk 100 e girecegim inşallah ilk 100 bursu alıp alamayacağımı nerden öğrenebilirim kontörümde yok ?

• OdtüBilgisayar O kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversiteye giden tanıdığım yok da kyk normalde herkese yurt ve burs veriyor mu veriyorsa ne kadar veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: OdtüBilgisayar

Birey a ları al hocam internetten konuyu dinle çöz.Antremanlarla mat ve geo var onları çöz.Bunları yapınca 20 nete yaklaşırsın.Endemik tyt ayt mat geo var onları al çöz.En son acil tyt ayt mat geoları bitir.Arada bmlüm denemesi al çöz.Türkçeyi de ihmal etme ilk 100 için 35 Türkçe yapman lazım en az.Fizik kimya biyolojiden tyt palmeleri al.Srlin hoca, kimya adası,umut öncül den çalış.Çok deneme çöz.Apotemi lti da çöz bunları yap ilk 100 hayırlı olsun.
    Birey a ve antrenmanlarla 20 nete gelmesi imkansiz.

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Ne yapıyım sizce hocam herkesin tavsiyesine açığım .çevremde üniversiteye hazırlanan yok

• Herkes tavsiyesinde bulunursa mutlu olurum

Sayısal, EA, Sözel veya Dil alanlarından bir veya birçoğunda ham puan sıralamasında ilk 100'e girdiğiniz müddet bu bahsi geçen ilk 100 bursunu alabiliyorsunuz.
  • Mesela hocam hem esitağırlık hem de sözelden girersek 2 burs mu alırıx?

Bildiğim kadarıyla hayır. Bunları şimdi düşünmeyin bence, hele bir sınava girin çıkın. Sınav sonucunuz gelsin, sonrasında düşünürsünüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.