Şimdi Ara

Arkadaşlae yardım lazım kuzen ve ev sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ankarada tek basima yasiyorum yeni mezunum. Farkli sehirden kuzenim ankaraya yerlesmek istedi bulmak icin vs geldi 2 ay once. Hicbir yeri bilmeyince o, ogrenene kadar kapimi actim beraber kaliyoruz. Kendine idare etmelik işi de buldu şehri de taniyor artik farkli eve gecmesinin zamani geldi. Karakter olarak zerre anlasamiyoruz ortak ne bir haber izleyebiliyoruz ne bir maç. Disari ciksak herkese sulanır deli eder. Bir de o yetmezmiş gibi kendi arkdasini da cagirdi memleketinden 2 haftadir o da var hala donmuyor. Evet basin bir sorun gibi gelebilir ama kafayi yiyorum beylet lutfen yardimci olun napayim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz de "Hayır" demeyi bilmeyenlerden, insanları kıramayan bir tipsiniz anlaşılan. Hocam cesaretinizi toplayıp ufak bir yalan uydurup söylemekten başka çareniz yok. Bir arkadaşınızdan rica edin evinizde kalması için sonra bunu kullanarak söyleyin. "Arkadaşım evinde problem yaşamış bende kalması gerek. Ancak sen ve arkadaşın varsınız diye çağıramıyorum. Yanlış anlama ama ev tutmayı veya bir yurda geçmeyi düşünmüyor musun?" diye. Aklıma başka çare gelmiyor ama eminim yaratıcı bir fikir çıkar buradaki arkadaşlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rust in Peace
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amarock

Siz de "Hayır" demeyi bilmeyenlerden, insanları kıramayan bir tipsiniz anlaşılan. Hocam cesaretinizi toplayıp ufak bir yalan uydurup söylemekten başka çareniz yok. Bir arkadaşınızdan rica edin evinizde kalması için sonra bunu kullanarak söyleyin. "Arkadaşım evinde problem yaşamış bende kalması gerek. Ancak sen ve arkadaşın varsınız diye çağıramıyorum. Yanlış anlama ama ev tutmayı veya bir yurda geçmeyi düşünmüyor musun?" diye. Aklıma başka çare gelmiyor ama eminim yaratıcı bir fikir çıkar buradaki arkadaşlardan.

Tesekkur ediyorum hocam guzel yorumunuz icin. Evet kırmakta istemiyorum ama yüz verdik astarını istiyor lafına doğru gidiyor durum.

Bir şekilde konuşmam lazim umarim yaparım bunu bir an önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendisi gelmiş,bi de arkadaşını mı çağırmış?Yüzsüz ve Yapışkan bir kuzenmiş :)

arkadaşın dediği yöntem mantıklı.

Bir bahane bulup cıkarman lazım.

Birkaç öneri :)

-gecen sene arkadaşıma söz vermiştim,şimdi okul başladı,o gelecek

-dersim var,işim var bahanesiyle ev işlerini ona yaptır,bulaşık yıkat,yemek yaptır,iş yaptır,emirvaki davran,dediğklerini yapmazsa laf söyle,evden ve senden soğusun.

-kirayı 2 katına cıkardılar,ben yurda çıkacam

-bazen sinirli ve kötü davran,terslendiğini ve evde istenmediğini hissetsin

Veya bi köşeye çek,anlaşamadığınızı utanmadan çekinmeden başka ev bulmasını söyle

..

Yani aklıma bunlar geldi :)

Benim de öğrenciliğin bitimi ile birlikte yurda çıkma vs sebepler yemez de; büyük ihtimal düzgünce konuşcam artık öğrendin şehri kendine ev bul rahat edemiyorum tek kalmaya alışmışım gibi. Ama bunun için o arkadaşının gitmesi lazım.
    Şaka maka hiç böyle bir problemle karşılaşacağım aklıma gelmezdi. Birisi bana anlatsa bile abartma ya vs derdim ama bundan sonra öğrenmiş oldum

Belliki yüzüne tükürsen yağmur yağdı sanar.

Yani böyle kuzene iyilikle söylenmez.Böyle kuzenlil filan da olmaz olsun.

Sen de biraz sert yüzünü göster agam.

Arkadaşındna rahatsız oluyom filan de ikisini de şutla

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.