Şimdi Ara

Arkadaşlae üniversite, yks ve bursum hakkında nolur yardımcı olun lütfenn?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir şey soracağım bilen nolur cevaplasın.

    Ben şu an sosyoloji 2. Sınıfım. Bu yıl yksye tekrar hazırlanıyorum. Kyk bursu alıyorum karşılıksız. Şimdi ben normalde yks hazırlanıyorum diye donduracaktım ama kitap paralarını karşılamak için bursum kesilmesin dedim bir yandan okumaya devam edeyim nasıl olsa uzaktan diye dedim hazırlanırken. Bugün ders seçimi var 2 ekimde son. Düşününce çok vaktimi alacak gibi yks hazırlanırken engel olacak gibi. Bu yüzden tekrardan dondurmaya karar verdim ama bir de şöyle bir fikir var aklımda.

    Şimdi dondurunca da kesilecek, bölümü kazandım diyelim sosyoloji kaydımı silip. o bölüme kayıt yaptırınca da kesilecek, okula devam edip derslerden kaldım diyelim burs gelsin diye onda da kesilecek bir süre sonra ama en azından bir şekilde elime burs geçmiş olacak.

    Ben de diyorum ki mesela dondurmasam, ama derslere de girmeyip fazla zaman ayırmasam, burs kesilene kadar derslerden kaldığım için burs almış olsam en azından nasıl olur? Çünkü daha önce burs almış birine burs verilmiyormuş öyle okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?

    Bir de şöyle bir şey var. Kimlere burs verilmez diye okurken daha önce burs almış kişiye yazıyor. Orada demek istediği 4 yılını tamamlamış kimseler mi yoksa 1 yıl bile olsa daha önce aldığı için bir daha verilemz anlamında mı? Kredi verildiğini bilyorum ama karşılıksız burs bu kaydı sildirip tekrar başka yere kayıt yaptırıp başvurursam çıkma olasılığı var mı yoksa daha önce almış olduğumdan verilmez mi?

    Nolur yardımcı olun!!! Acil!







  • Up!
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.