Şimdi Ara

Arkadaşımla Şakalaşırken Hamile Kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsun’da geçen yıl tanışan lise 1’inci sınıf öğrencisi Ş.T. ile lise son sınıf öğrencisi A.E.A., arkadaşlıklarını kısa sürede ilerletti. Tanıştıktan 3 ay sonra A.E.A.’nın evine giden iki genç, kendi ifadelerine göre ‘şakalaşmaya’ başladı, ardından cinsel ilişkiye girdi.

Aylar geçtikçe karnı büyüyen Ş.T., ağrılardan şikayet edince ailesi tarafından doktora götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı. Şikayet üzerine A.E.A. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GEREKİRSE ONUNLA EVLENİRİM

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘ırza geçmek’ ve ‘alıkoymak’ suçlarından 10 yıl ağır hapis istemiyle yargılanan A.E.A. savunmasında, ‘Gerekirse onunla evlenirim’ dedi. Erkek çocuk dünyaya getiren Ş.T. yazılı ifadesinde, ‘Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim’ dedi. Ş.T.’nin yaşının tespiti ve bebeğe DNA testi yapılması için duruşma ertelendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekodz -- 20 Ekim 2008; 1:25:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşınla Şakalaşırken Hamile Kalmak: Bilgiler ve Önlemler

Arkadaşınla şakalaşırken hamile kalmak, beklenmedik ve karmaşık duygulara neden olabilecek bir durumdur. İşte bu durumda neler yaşanabileceği ve neler yapılabileceği hakkında bazı bilgiler:

Şakalaşırken Hamile Kalmak

Şakalaşırken hamile kalmak mümkündür, çünkü şakalaşma esnasında bile kişi farkında olmadan cinsel uyarılma yaşayabilir. Bu uyarılma sonucunda, erkek partnerin meniyi vajinaya boşaltmasıyla hamilelik meydana gelebilir.

Hamilelik Belirtileri

Şakalaşırken hamile kaldığından şüpheleniyorsan, şu belirtileri takip etmelisin:

• Adet gecikmesi
    • Sabah bulantısı
    • Göğüslerde hassasiyet
    • Yorgunluk
    • Sık idrara çıkma

Ne Yapılmalı?

Şakalaşırken hamile kaldığından şüpheleniyorsan, yapman gereken ilk şey bir gebelik testi yaptırmaktır. Test pozitif çıkarsa, bir doktora başvurarak hamilelik durumunuzu onaylatmalı ve seçeneklerini değerlendirmelisin.

Seçenekler

Şakalaşırken hamile kalan kişiler genellikle şu seçeneklere sahiptir:

• Hamileliği sürdürmek
    • Bebeği evlatlık vermek
    • Hamileliği sonlandırmak

Hangi seçeneğin senin için en uygun olduğuna karar vermek önemlidir. Bu karar, partnerinle, ailenle ve bir danışman veya terapistle görüşerek verilmelidir.

Önlemler

Şakalaşırken hamile kalmayı önlemek için şu önlemleri alabilirsin:

• Cinsel uyarılma yaşayabileceğin durumlarda dikkatli olmak
    • Şakalaşmalar sırasında fiziki teması sınırlamak
    • Gerekli durumlarda prezervatif gibi korunma yöntemleri kullanmak

Şakalaşırken hamile kalmak hassas bir konudur ve ilgili kişiler için duygusal zorluklara neden olabilir. Bu durumda uygun tıbbi yardım almak, destek sistemine sahip olmak ve dikkatli kararlar vermek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • günümüz gençlerinin şaka anlayışını anlayamıyorum.
    LEHRER35: İnsan onuru için yaşar. Özrünüzü görmeden foruma girmeyeceğim ( Kemal Ş.)
  • ya gerçek olsaydı ? ne olacaktı acaba

Ayrıca başlık sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezapuanı -- 20 Ekim 2008; 1:29:28 >

ilişkiye girdik mi bilmiyorum

oğlanda problem var galiba

Yok Daha Neler?... mi desek bilmiyorum... D:
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi ben anlamıyorum çocuğun ne suçu var?kız istemiş çocuk istemiş yapmışlar hamile kalınca ailesinin baskısından dolayıda kız zorla yaptı vs demiş çocuğun hayatı karardı..ikiside cahil,olan herşeyde ortada ne biçim bir hukuk sistemimiz var anlamıyorum

edit:sokakta milletin karısına kızına bacısına ayak üstü tecavüz edenler 3 yıl yatıp çıkıyor kızında rızasıyla birlikte olan 18 ine yeni girmiş erkek 10 yıl hapis alıyor ve kızın ifadesinin saçmalığına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Günler -- 20 Ekim 2008; 1:34:17 >
    çocuk 10 yaşındayken baba hapisten çıkar:D
    anca evlenirler ozaman heralde..
    çocuğa yazık diyorum..

Orjinalden alıntı: speed need

şimdi ben anlamıyorum çocuğun ne suçu var?kız istemiş çocuk istemiş yapmışlar hamile kalınca ailesinin baskısından dolayıda kız zorla yaptı vs demiş çocuğun hayatı karardı..ikiside cahil,olan herşeyde ortada ne biçim bir hukuk sistemimiz var anlamıyorum

edit:sokakta milletin karısına kızına bacısına ayak üstü tecavüz edenler 3 yıl yatıp çıkıyor kızında rızasıyla birlikte olan 18 ine yeni girmiş erkek 10 yıl hapis alıyor ve kızın ifadesinin saçmalığına bakın

çok haklısın kardeş..

ağlanacak halimize gülüoz işte..

• çüş

__hakim bey 3 kişiydiler ,tenhada şaka yaptılar ,şikayetçiyim.

namı diğer
    2005~appo
    2006~kocyigit
    2007~mınaaa
    2008-kcygt.
  • şimdi burda o çocuğun günahı ne?

Orjinalden alıntı: thekodz

Samsun’da geçen yıl tanışan lise 1’inci sınıf öğrencisi Ş.T. ile lise son sınıf öğrencisi A.E.A., arkadaşlıklarını kısa sürede ilerletti. Tanıştıktan 3 ay sonra A.E.A.’nın evine giden iki genç, kendi ifadelerine göre ‘şakalaşmaya’ başladı, ardından cinsel ilişkiye girdi.

Aylar geçtikçe karnı büyüyen Ş.T., ağrılardan şikayet edince ailesi tarafından doktora götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı. Şikayet üzerine A.E.A. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GEREKİRSE ONUNLA EVLENİRİM

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘ırza geçmek’ ve ‘alıkoymak’ suçlarından 10 yıl ağır hapis istemiyle yargılanan A.E.A. savunmasında, ‘Gerekirse onunla evlenirim’ dedi. Erkek çocuk dünyaya getiren Ş.T. yazılı ifadesinde, ‘Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim’ dedi. Ş.T.’nin yaşının tespiti ve bebeğe DNA testi yapılması için duruşma ertelendi.

/>

google da görsellerde hamile diye aratınca buldun bu haberi değil mi

çocuksu bir şaka olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chawush -- 20 Ekim 2008; 2:41:47 >

• Herşey ufak bir şakayla başlar zaten

Dh 2006 Üyeleri
  • yok artık ali sami..

• Şaka maka malı götürmüşler

quote:

‘Gerekirse onunla evlenirim’

tadını almış bi kere
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubbedtodeath

sürtürüyordu şakadan bi sokim bakam ne olacak mı dedi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.