Şimdi Ara

Arkadaşımın Telefonu kapandı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımın Telefonu kapandı ... Ne yapaabilirim bu aşamadan sonra ?

• Açmayı deneyebilirsiniz!!!

Kendime
  • Diğer operatörlerin sim kartları ile çalışıyor mu? Telefon faturalımıydı? Kapatılmadan önce operatör ''telefonunuz kapatılacaktır'' diye bir uyarı mesajı gönderdi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

Arkadaşımın Telefonu kapandı ... Ne yapaabilirim bu aşamadan sonra ?

bu nedemek su olaya bi acıklık getirsen daha iyi olcak
  • bugün arkadaşımın kvk garantili 3120 cihazına telefon kvk lı oldugu halde şöyle bi mesaj geldi telsimden
    telefonunuzu kayıt altına almak için ceparan dan 8 kontör düşülmüştür gibisinden bişeler işte
  • bana aveadan 48 saat sonra telefonunuzu kapatıcaz diye mesaj gelmişti üzerinden yaklaşık 192 saat geçti hala çalışıyo
  • Allahtan bana bu tür mesajlar gelmiyor. 7710 seni seviyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yok
  • kapanan cihaz n91
    siz düşünün arkadasım ne yapacagını bilemiyor. yurtdısıydı cihaz . Bilgisi olan ya da bu işleri çözebilen arkadas bana pm'den ulaşırsa olmazsa para daha vereceğiz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

kapanan cihaz n91
    siz düşünün arkadasım ne yapacagını bilemiyor. yurtdısıydı cihaz . Bilgisi olan ya da bu işleri çözebilen arkadas bana pm'den ulaşırsa olmazsa para daha vereceğiz artık

allahtan seninki kapanmamış cunku sendede kaçak bi n91 wardı yanlış hatırlamıosam
  • olm cellat sen o akdar tel alcam die bekeldin aldıın k750 kayıtsız mı??
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

bana aveadan 48 saat sonra telefonunuzu kapatıcaz diye mesaj gelmişti üzerinden yaklaşık 192 saat geçti hala çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

olm cellat sen o akdar tel alcam die bekeldin aldıın k750 kayıtsız mı??
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

bana aveadan 48 saat sonra telefonunuzu kapatıcaz diye mesaj gelmişti üzerinden yaklaşık 192 saat geçti hala çalışıyo

hayır kayıtlı kayıt belgem cartım curtum herşeyim var
    bana gelen mesajdaki imei numarası n70'in imei numarasıydı (hattımdan dolayı) ama n70'te kapanmadı hala devam

• Kapanani da var kapanmayani da var nasil istir anlamadim bu
  • Gecen gun gsm operatorlerinden biri aradi beni. Firmamiza ait iki telin kayit disi oldugunu en kisa zamanda kayit ettirilmesi gerektigini soyledi(tabi bizim yabanci calisanlarimiz var kendi getirdikleri cihazlardi, konuyu hallettik hemen)
    Aradim musteri hizmetleriyle falan konustum. bu hafta 230.000 telefon kayit disi olmasindan dolayi gorusmeye kapatilmis. Bu ay sonunda da yine ciddi bir miktarda kapanis olacakmis. Bu tur bilgiler genelde ozel musteriler ile paylasiliyormus ama ben sizze de iletmek istedim
    Benden tavsiye KACAK telefonarinizi kontrol ettirip hemen kayit altina aldirtin.
    Yoska kayit disi ekonomi nasil isler bu memlekette (sozum kendisi icin getirenlere degil tabi...)

Saygilar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myung

Gecen gun gsm operatorlerinden biri aradi beni. Firmamiza ait iki telin kayit disi oldugunu en kisa zamanda kayit ettirilmesi gerektigini soyledi(tabi bizim yabanci calisanlarimiz var kendi getirdikleri cihazlardi, konuyu hallettik hemen)
    Aradim musteri hizmetleriyle falan konustum. bu hafta 230.000 telefon kayit disi olmasindan dolayi gorusmeye kapatilmis. Bu ay sonunda da yine ciddi bir miktarda kapanis olacakmis. Bu tur bilgiler genelde ozel musteriler ile paylasiliyormus ama ben sizze de iletmek istedim
    Benden tavsiye KACAK telefonarinizi kontrol ettirip hemen kayit altina aldirtin.
    Yoska kayit disi ekonomi nasil isler bu memlekette (sozum kendisi icin getirenlere degil tabi...)

Saygilar....

kacak telefonu TR den almissa nasil kaydettirebilir ki

• aldigin yere gider once bi temiz firca cekersin...
    Ardindan gerekli olan sey cihazin yurtdisinden geldigine dair bir fatura niteliginde belge
    300 eu altindaysa gumruk memurunun iimzaladigi giris belgesi ya da telefonun orjinal faturasi
    300 eu ustundeyse mutlaka orjinal faturasi gerektigini soyluyorlar
    Telekomunikasyon kurumu bu konuda cok ciddi ve kati davraniyormus. Tabi uygulamanin basindan beri eksiklikleri, dusunulmemis taraflari var. Bunlar ayri bir baslikta tartisiliyor zati ama sonuc su bu belgeler olmadan islem yapmiyorlar. Ve butun kayitdisi telefonlari zamanla kapatacaklarini soluyorlar.
    Kapanan telefonlar icin de nasil bir yol izlenir bilmiyorum ama soyle bir dusuncem var
    Eger telefonu turkiyeden ve bayi kanali ile garantili aldiysaniz(kvk,genpa vs), hemen bu adamlarla irtibata gecip durumu anlatin(bu garantili alip da konturu dusen arkadaslar icin de gecerli). Durumu onlarin cozmeleri gerekiyor. Eger yapmazlarsa hukuksal yaptirimlariniz var. Sonucta bu cihazlar onlarin ulkeye soktugu ve telekomunikasyon onayli olmasi gereken cihazlar.
    Bu durum harici cihazlarda(dogubank vs), kayit disi ekonominin varligina asiri kil olan biri olarak, gecmis olsun diyorum.

Saygilar

• quote:

aldigin yere gider once bi temiz firca cekersin...
    Ardindan gerekli olan sey cihazin yurtdisinden geldigine dair bir fatura niteliginde belge
    300 eu altindaysa gumruk memurunun iimzaladigi giris belgesi ya da telefonun orjinal faturasi
    Telekomunikasyon kurumu bu konuda cok ciddi ve kati davraniyormus. Tabi uygulamanin basindan beri eksiklikleri, dusunulmemis taraflari var. Bunlar ayri bir baslikta tartisiliyor zati ama sonuc su bu belgeler olmadan islem yapmiyorlar. Ve butun kayitdisi telefonlari zamanla kapatacaklarini soluyorlar.
    Kapanan telefonlar icin de nasil bir yol izlenir bilmiyorum ama soyle bir dusuncem var
    Eger telefonu turkiyeden ve bayi kanali ile garantili aldiysaniz(kvk,genpa vs), hemen bu adamlarla irtibata gecip durumu anlatin(bu garantili alip da konturu dusen arkadaslar icin de gecerli). Durumu onlarin cozmeleri gerekiyor. Eger yapmazlarsa hukuksal yaptirimlariniz var. Sonucta bu cihazlar onlarin ulkeye soktugu ve telekomunikasyon onayli olmasi gereken cihazlar.
    Bu durum harici cihazlarda(dogubank vs), kayit disi ekonominin varligina asiri kil olan biri olarak, gecmis olsun diyorum.

Saygilar

Bende ki Durum da su sekilde Gelen kisi beraberinde getirmis fakat cantasina koyup getirmis kayit fln olmamis elde sadece fatura var bu durumda izlenecek yol nasil olmalidir bu konuda bilgim yok Simdi Gumruge mi gitmek gerekiyor faturayi onaylatip vergiyi odeyebilmek icin nasil islem yapiyorlar

• UP
  • Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlasın yine ama en iyisi hangi operatörü kullanıyorsan onun bayisine gidip durumu anlat. Kayıt altına alınıp alınamayacağını, kayıt altına alınabilecekse neler lazım olduğunu öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 18 Haziran 2006; 1:12:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Secret34

quote:

aldigin yere gider once bi temiz firca cekersin...

Saygilar

Bende ki Durum da su sekilde Gelen kisi beraberinde getirmis fakat cantasina koyup getirmis kayit fln olmamis elde sadece fatura var bu durumda izlenecek yol nasil olmalidir bu konuda bilgim yok Simdi Gumruge mi gitmek gerekiyor faturayi onaylatip vergiyi odeyebilmek icin nasil islem yapiyorlar

Fatura kimin adına arkadaşın adınaysa onun prosedürü işte pasaport fotokopisiyle ve gümrükte aldığı sözlü beyan formuyla fatura kaşelenmiş olacak bu arada gümrüğü ödendi diye yoksa gümrüğe gidip pasaportla orada ödeyecek pul parası falan filan ödeyecek işte yok fatura pasaporttaki kişiye ait değilse o zamna iş değişir orada ne yapılır ben de bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.