Şimdi Ara

Arkadaşımın Köpeği Çok Hasta Lütfen Yardım Edin :( ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Köpek 5 Aylık
    Köpek Erkek
    Eplepsi Hastası
    İlaçları nerden temin edebilir ?
    Arkadaş Antalya'da temin edebileği yerler var mı ? ACİL YARDIM

(Evcil hayvanlar bölümüne açtım ama 3 kişi var köpek eğer ilaçlarını alamazsa Pazartesiye çıkamayacağını söylüyor , eğer acil bir konu olmasaydı buraya açmazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 20 Ekim 2012; 23:07:44 >

• ilacı nereden temin edebileceğini veteriner bilir. götürdünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

ilacı nereden temin edebileceğini veteriner bilir. götürdünüz mü?

Evet götürdü arkadaş , Epilepsi hastalığı olduğunu ve MR çekilmesinin lazım olduğunu söylemişler, çok yüksek bir meblağ fiyat vermişler . Arkadaşım da bu yüzden çektiremedi. İlaç için hiç bilgi vermeyip MR çektirmesi için tutturmuşlar. (Büyük ihtimalle para ile alakalı)

(İMLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 20 Ekim 2012; 21:42:23 >
  • UP
  • HELP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

ilacı nereden temin edebileceğini veteriner bilir. götürdünüz mü?

Evet götürdü arkadaş , Epilepsi hastalığı olduğunu ve MR çekilmesinin lazım olduğunu söylemişler, çok yüksek bir meblağ fiyat vermişler . Arkadaşım da bu yüzden çektiremedi. İlaç için hiç bilgi vermeyip MR çektirmesi için tutturmuşlar. (Büyük ihtimalle para ile alakalı)

(İMLA)

bu nasıl bir iş ya, başka veterinere götürün bence. para koparmak için acil demiş olabilirler. nöbetler ne sıklıkta oluyor, ne kadar sürüyor?

• Belediyenin hayvan sağlığı Merkezi vardır. Ücretsiz muayene filan yapıyorlar. En azından başka bir veterinere götürün. Biz nasıl yardımcı olabilirizki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İshal Oldum Çok Acil Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belediyenin hayvan sağlığı Merkezi vardır. Ücretsiz muayene filan yapıyorlar. En azından başka bir veterinere götürün. Biz nasıl yardımcı olabilirizki

• İlginizden dolayı teşekkürler cevaplarını arkadaşıma iletiyorum , cevap alınca buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Belediyenin hayvan sağlığı Merkezi vardır. Ücretsiz muayene filan yapıyorlar. En azından başka bir veterinere götürün. Biz nasıl yardımcı olabilirizki

Belediyenin hayvan sağlık merkezi hayvan sahipli diye bakmıyor. Nöbet sıklıkları 1. gün günde 1 defa
    quote:

Alaska Yolcusu

2. gün günde 3 defa 4:30 saata arayla
    3. gün ilk nöbet 4:30 saat arayla Sabah 9 dan öğlen 12 ye kadar bir nöbet geçirdi .
    Nöbetler ilk başta 2 dakika sürüyordu . Bugün yaptığında tamamen şuurunu kaybetti denilebilir. Sahibine saldırmaya kalktı.

(İMLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 20 Ekim 2012; 22:56:39 >

• Benimse 6 aylık goldenim vardı vermek zorunda kaldık
    Up olsun

• Benimde goldenim var olurse nolcagini biliyorum 1 kez yasadimda

Up

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Benimse 6 aylık goldenim vardı vermek zorunda kaldık
    Up olsun

Sizin adınıza üzüldüm , arkadaş köpeğine bağlı bir insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Köpeğin Cinsi GOLDEN
    Köpek 5 Aylık
    Köpek Erkek
    Eplepsi Hastası
    İlaçları nerden temin edebilir ?
    Arkadaş Antalya'da temin edebileği yerler var mı ? ACİL YARDIM

(Evcil hayvanlar bölümüne açtım ama 3 kişi var köpek eğer ilaçlarını alamazsa Pazartesiye çıkamayacağını söylüyor , eğer acil bir konu olmasaydı buraya açmazdım)

Hocam ben de Antalya'dayım lauranın yakınında köpek hastanesi var köpeğe araba çarptı diye polisten tutanak tutdurun bu durumda hayvanların acil ihtiyacını devlet geri ödüyor yeni yasa çıktı polisler yok diye diretirse aldırmayın hangi veterinere isterseniz götürün konyaaltında sealife otel yakınında da 24 saat açık pet hastane var. Araba olması da şart değil motor vs için de geçerli yalnız kanunun kodunu vb hatırlamıyorum çıktısını da yanınızda götürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.